Μάρτυρες υπεράσπισης: «Ο Λιγνάδης είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος» 

18:17 - 26/02/2021

Τις θέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και τα άλλοθι που επικαλέστηκε αρνούμενος ότι βρισκόταν στον τόπο που τον καταγγέλλουν οι νεαροί μηνυτές ότι τους βίασε υποστήριξαν με τις μαρτυρίες τους ενώπιον της ανακρίτριας ο αδελφός του, η Ελένη Κούρκουλα, ο Διονύσης Παναγιωτάκης και μια συνταξιούχος δικαστική λειτουργός. «Έχω το κινητό του αδελφού και ταΐζω τη γάτα…

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούρκουλα: «Ο Λιγνάδης είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος- Δεν έφυγε από την Ιθάκη ούτε δευτερόλεπτο»

Επί τρεις και πλέον ώρες η πρώην υπουργός Παιδείας και ηθοποιός Ελένη Κούρκουλα, ο πρώην σύζυγός της Διονύσης Παναγιωτάκης, ο αδελφός του κατηγορούμενου σκηνοθέτη και δύο ακόμα πρόσωπα έδιναν χθες το βράδυ κατάθεση στη 19η τακτική ανακρίτρια ως μάρτυρες υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη. Η Ελένη Κούρκουλα, η οποία διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις επί σειρά ετών …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί