Ημέρα στέψης για τον Μέσι και ρεκόρ σε Χρυσές Μπάλες

09:59 - 02/12/2019

Γράφει ιστορία ο Λιονέλ Μέσι απόψε. Στην τελετή απονομής που θα γίνει στο Παρίσι, ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα αναμένεται να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα και να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που παίρνει το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς για έκτη φορά ξεπερνώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με αποτελέσματα που διέρρευσαν χθες και μένει να επιβεβαιωθεί πως είναι αληθινά, ο «Λέο» συγκέντρωσε 446 βαθμούς στην σχετική ψηφοφορία αφήνοντας δεύτερο τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ με 382 και τρίτο έναν ακόμη παίκτη των Reds, τον Μοχάμεντ Σαλάχ με 179. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε εκτός τριάδας για πρώτη φορά μετά το 2010 και περιορίστηκε στην τέταρτη θέση με 133 βαθμούς, ενώ άλλ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έγραψε ιστορία ο «μάγος»! Στον Μέσι για 6η φορά η Χρυσή Μπάλα

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι «έγραψε» ιστορία, κατακτώντας τη Χρυσή Μπάλα για 6η φορά στην καριέρα του και αφήνοντας στις 5 τον Πορτογάλο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο! The post Έγραψε ιστορία ο «μάγος»! Στον Μέσι για 6η φορά η Χρυσή Μπάλα appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μίδας ο Μέσι, κατέκτησε την 6η «Χρυσή Μπάλα»

Απόλυτος ρέκορντμαν ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ κατέκτησε την 6η «Χρυσή Μπάλα» στην καριέρα του, ξεπέρασε τον Ρονάλντο και έμεινε μόνος στη λίστα με τις περισσότερες κατακτήσεις. Κορυφαίος για τη σεζόν 2018-2019 ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ψηφίστηκε από το «France Football» ως ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς που πέρασε και […] The post Μίδας ο Μέσι, κατέκτησε την 6η «Χρυσή Μπάλα» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Ποιος πασίγνωστος παρουσιαστής μπήκε στο νοσοκομείο

Αναχώρησε για Αττάλεια ο ΠΑΟΚ

Στην Ανάβαση Πορταριάς θα συμμετάσχει ο Μάριος Ηλιόπουλος (ΦΩΤΟ)

ΒΙΝΤΕΟ: Θέμα στο Sky Sports η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Ανακοίνωσε τον Χουάν Φεράντο ο Πανσερραϊκός

Champions League: Το top-10 των μεγαλύτερων σκορ και η συντριβή του Ολυμπιακού στο Τορίνο