Καλύτερες να τις αποφεύγεις: Οι 6+1 τροφές που επιδεινώνουν την ακμή

23:35 - 22/02/2021

Είναι γνωστό πως υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που οδηγούν στην εμφάνιση ακμής, συμπεριλαμβανομένης της υπερβολικής παραγωγής σμήγματος και κερατίνης. Η σχέση μεταξύ διατροφής και ακμής εξακολουθεί να μην έχει εξηγηθεί απόλυτα σε επιστημονικό πλαίσιο, αλλά πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της ακμής. Αυτό το άρθρο παραθέτει 7 κατηγορίες τροφών που μπορούν να προκαλέσουν ακμή: ​1. Επεξεργασμένοι σπόροι και ζάχαρη Τα άτομα με ακμή τείνουν να καταναλώνουν περισσότερους επεξεργασμένους υδατάνθρακες από ό,τι τα άτομα με λίγη ή καθόλου ακμή. Τροφές πλούσιες σε εξευγενισμένους υδατάνθρακες περιλαμβάνουν: Ψωμί, κράκερ, δημητριακά, ή επιδόρπια με λευκό αλεύ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις