Ελίζα Βόζεμπεργκ: Να παραιτηθεί η Λίνα Μενδώνη – Πρώτη δημόσια αντίδραση από στέλεχος της ΝΔ

09:57 - 22/02/2021

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ έθεσε σήμερα με δηλώσεις της στον ρ/σ “Θέμα 104,6” θέμα παραίτησης της υπουργού Πολιτισμού, στον απόηχο της πολύκροτης υπόθεσης του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ σημειώνεται πως τα τελευταία 24ωρα είναι πολλά εκείνα τα στελέχη της ΝΔ που ζητούν την παραίτηση της κας Μενδώνη, η οποία-όπως φαίνεται-μετράει ώρες στο υπουργείο […] The post Ελίζα Βόζεμπεργκ: Να παραιτηθεί η Λίνα Μενδώνη – Πρώτη δημόσια αντίδραση από στέλεχος της ΝΔ appeared first on TheCaller.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Στάνκογλου : Να παραιτηθεί η Λίνα Μενδώνη – Προσδοκούμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας

«Ο Λιγνάδης δεν ήταν φίλος μου. Υπάρχουν άνθρωποι που ήταν κολλητοί του 20-30 χρόνια αυτούς πρέπει να ρωτήσετε», είπε ο κ. Στάνκογλου

Διαβάστε το στο in.gr

Γιάννης Στάνκογλου : Να παραιτηθεί η Λίνα Μενδώνη – Προσδοκούμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας

«Ο Λιγνάδης δεν ήταν φίλος μου. Υπάρχουν άνθρωποι που ήταν κολλητοί του 20-30 χρόνια αυτούς πρέπει να ρωτήσετε», είπε ο κ. Στάνκογλου

Διαβάστε το στο tovima

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Να παραιτηθεί η Λίνα Μενδώνη

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του «Πρώτου Θέματος» μίλησε για παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη. Η κ. Βόζεμπεργκ σημείωσε ότι η κυρία Μενδώνη πρέπει να διευκολύνει τον πρωθυπουργό, διότι είναι ευθύνη της υπουργού η επιλογή των προσώπων, είτε ξεγελάστηκε, είτε εξαπατήθηκε όπως είπε. Δεν είναι ευθύνη του πρωθυπουργού, αλλά του εκάστοτε υπουργού […] The post Ελίζα Βόζεμπεργκ: Να παραιτηθεί η Λίνα Μενδώνη appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει