Κόκκινο Κρέας: Μελέτες δείχνουν μία συσχέτιση μεταξύ της κατανάλωσής του και ορισμένων προβλημάτων υγείας
13:39 - 15/02/2021
Κόκκινο Κρέας: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κρέας είναι καλή πηγή πολλών και διαφορετικών θρεπτικών ουσιών, τα οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού. Το βοδινό κρέας, το χοιρινό και το αρνί, περιέχουν βιταμίνες Α, Β, D και K, καθώς και χαλκό, χρώμιο, φολικό οξύ, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο, σελήνιο και ψευδάργυρο. Αυτός […]
The post Κόκκινο Κρέας: Μελέτες δείχνουν μία συσχέτιση μεταξύ της κατανάλωσής του και ορισμένων προβλημάτων υγείας appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr