Πλημμύρες και καταστροφές στη Σάμο από τις ισχυρές βροχοπτώσεις

16:20 - 02/02/2021

Επί ποδός η Πυροσβεστική για απαντλήσεις υδάτων - Κατολισθήσεις σε δρόμους και κλειστά σχολεία

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρωτοφανείς εικόνες στην Πάτμο: Πλημμύρες και κατολισθήσεις σε όλο το νησί από ισχυρές βροχοπτώσεις

Τεράστια είναι τα προβλήματα που προκάλεσαν στην Πάτμο οι ισχυρές βροχοπτώσεις που έπεσαν τις πρώτες πρωινές ώρες, με πλημμύρες και κατολισθήσεις να έχουν σημειωθεί σε όλο το νησί. Σύμφωνα με το patmostimes.gr, με απόφαση του δημάρχου Πάτμου κ. Λευτέρη Πέντε δεν λειτούργησαν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσηs, ενώ πραγματοποιήθηκε αίτημα στην περιφέρεια να κηρυχθεί […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί