Κώστας Αρζόγλου: «Ο Κιμούλης μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση – Οι κοπέλες που τον έχουν καταγγέλλει ξέρουν τι λένε» (ΒΙΝΤΕΟ)

09:30 - 01/02/2021

Αυξάνονται οι καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Αρζόγλου, μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, μίλησε για τη δική του οδυνηρή εμπειρία μέσα από τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη. «Για εμένα όλα αυτά τα πράγματα είναι πάνω από 30ετών και επομένως […] The post Κώστας Αρζόγλου: «Ο Κιμούλης μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση – Οι κοπέλες που τον έχουν καταγγέλλει ξέρουν τι λένε» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Αρζόγλου για Γιώργο Κιμούλη: Οι κοπέλες που τον καταγγέλλουν ξέρουν τι λένε

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Αρζόγλου στέκεται στο πλευρό των ηθοποιών που κατήγγειλαν τον Γιώργο Κιμούλη, αποκαλύπτοντας τη δική…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κώστας Αρζόγλου για Γιώργο Κιμούλη: Οι κοπέλες που τον καταγγέλλουν ξέρουν τι λένε

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Αρζόγλου στέκεται στο πλευρό των ηθοποιών που κατήγγειλαν τον Γιώργο Κιμούλη, αποκαλύπτοντας τη δική του οδυνηρή εμπειρία που είχε σε συνεργασία τους Αυξάνονται οι καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Αρζόγλου, μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, […] The post Κώστας Αρζόγλου για Γιώργο Κιμούλη: Οι κοπέλες που τον καταγγέλλουν ξέρουν τι λένε appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει