Θετική στον κορoνοϊό βρέθηκε η ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα

13:00 - 30/01/2021

Με μια ανάρτηση στο Instagram, η ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα ενημέρωσε τους followers της ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η ίδια αποτελεί μια από τις πιο αγαπητές πρωταγωνίστριες στην ελληνική υποκριτική σκηνή, με πολλές επιτυχίες στον ενεργητικό της. Η ίδια αυτήν την περίοδο έλειπε από την Ελλάδα. Μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, η Ταμίλα Κουλίεβα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετική στον κορονοϊό η Ταμίλα Κουλίεβα

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε και η ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα. Η γνωστή ηθοποιός το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μεσημέρι του Σαββάτου (30/1). Η ίδια η Ταμίλα Κουλίεβα έκανε τεστ λίγο πριν την αναχώρησή της για την Ελλάδα και το τεστ βγήκε θετικό. «Λίγο πριν την αναχώρηση μου για την Ελλάδα, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θετική στον κορωνοϊό η Ταμίλα Κουλίεβα

Η γνωστή ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα. ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγη ώρα. «Λίγο πριν την αναχώρηση μου για την Ελλάδα, στο επιβεβλημένο τεστ λόγω ταξιδιού, βρέθηκα θετική στον covid 19. Είμαι σε καραντίνα, και ακολουθώ τις οδηγίες του γιατρού! Να προσέχετε!», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamilla Kulieva (@tamillakulievaofficial) > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Θετική στον κορωνοϊό η Ταμίλα Κουλίεβα

Διαβάστε το στο spoilers

Θετική στον κορωνοϊό η Ταμίλα Κουλίεβα

Το μήνυμά της στο Insragram

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους