H Τάμτα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Έχω τρεις κήλες, οι οποίες… »
15:54 - 25/01/2021
«Έχω τρεις κήλες στον σπόνδυλο πίσω, οι οποίες δεν εξαφανίζονται αλλά ηρεμούν κάποιες περιόδους και άλλες πάλι είναι σε έξαρση. Φυσικά και δεν βοηθάνε τα ψηλοτάκουνα στην καλή φυσική μας κατάσταση, ειδικά στη δική μας περίπτωση που δεν περπατάμε απλώς, αλλά χορεύουμε και κάνουμε έντονα performs πάνω στη σκηνή. Προσωπικά, δεν αντλώ αυτοπεποίθηση επειδή φοράω […]
The post H Τάμτα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Έχω τρεις κήλες, οι οποίες… » appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Τάμτα αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει
Η Τάμτα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Instyle αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της, στην κόρη της που απέκτησε σε νεαρή ηλικία και στον λόγο που δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή. Πέρσι είχες τραυματιστεί και είχες κάποιο θέμα με τη μέση σου. Θυμάμαι να σχολιάζεις σε μια τηλεοπτική εκπομπή ότι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια δεν βοηθάνε. Είναι τελικά τα ψηλά παπούτσια ένα σύμβολο χειραφέτησης ή καταπίεσης για τις γυναίκες; Έχω τρεις κήλες στον σπόνδυλο πίσω, οι οποίες δεν εξαφανίζονται αλλά ηρεμούν κάποιες περιόδους και άλλες πάλι είναι σε έξαρση. Φυσικά και δεν βοηθάνε τα ψηλοτάκουνα στην καλή φυσική μας κατάσταση, ειδικά στη δική μας περίπτωση που δεν περπατάμε απλώς, αλλά
Διαβάστε το στο spoilers