Ορκωμοσία Μπάιντεν: Η φούστα της Lady Gaga, η τεράστια Βίβλος και άλλα…αξιοπερίεργα

00:00 - 21/01/2021

Η τελετή της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν ολοκληρώθηκε χωρίς… φάλτσα, όμως δεν έλειψαν τα αξιοπερίεργα συμβάντα που σχολιάστηκαν ιδιαίτερα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Τα πλεχτά γάντια του γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Ο Σάντερς, πρώην αντίπαλος του Μπάιντεν στις προκριματικές για το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος, ήταν μεταξύ των λίγων προσκεκλημένων…

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ορκωμοσία Μπάιντεν: Η υψηλή ραπτική της Lady Gaga και τα ελληνικά σκουλαρίκια της Amanda Gorman

Έκλεψαν την παράσταση στην ορκωμοσία του νέου προέδρου οι δύο κυρίες Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας της πραγματοποίησε χθες, κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας του 46 του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, η Lady Gaga –θαυμάστρια του, η οποία κέρδισε το ενδιαφέρον του διεθνούς τύπου τόσο με την φωνή της, όσο και με το […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί