Οργή Κακλαμανάκη: Παράγοντες της Oμοσπονδίας απειλούσαν παιδιά να μην μιλήσουν
11:15 - 17/01/2021
Την απόλυτη στήριξή του στη Σοφία Μπεκατώρου εξέφρασε ο ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης. «Από τα 19 μου έλεγα ότι η Ομοσπονδία είναι κράτος εν κράτει», ενώ τόνισε πως «πρέπει να μπει ένα τέλος στην ομερτά». Ο χρυσός ολυμπιονίκης δήλωσε στο Open την αμέριστη συμπαράστασή του στη Σοφία Μπεκατώρου, αναφέροντας πως δεν είναι μόνο σπουδαία αθλήτρια αλλά […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κακλαμανάκης: «Απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν»
Ο Νίκος Κακλαμανάκης πήρε με την σειρά του θέση μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου.
Διαβάστε το στο GazzettaΟργή Κακλαμανάκη: Παράγοντες της Oμοσπονδίας απειλούσαν παιδιά να μην μιλήσουν
Ο Νίκος Κακλαμανάκης κατήγγειλε πως παράγοντες της ομοσπονδίας «απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν». Αναφορικά με το εάν είχαν έρθει σε γνώση του άλλα τέτοια περιστατικά κακοποίησης, ο ολυμπιονίκης απάντησε: «Είχα ακούσει διάφορα πράγματα δεξιά και αριστερά…».
Διαβάστε το στο tanea.grΟργή Κακλαμανάκη: Παράγοντες της Oμοσπονδίας απειλούσαν παιδιά να μην μιλήσουν
Ο Νίκος Κακλαμανάκης κατήγγειλε πως παράγοντες της ομοσπονδίας «απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν». Αναφορικά με το εάν είχαν έρθει σε γνώση του άλλα τέτοια περιστατικά κακοποίησης, ο ολυμπιονίκης απάντησε: «Είχα ακούσει διάφορα πράγματα δεξιά και αριστερά…».
Διαβάστε το στο tovima«Βόμβα» Νίκου Κακλαμανάκη: «Απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν»
Ο Ολυμπιονίκης μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN TV κι εξέφρασε τη στήριξη του στη Σοφία Μπεκατώρου, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα καρφιά του στην ελληνική ομοσπονδία ιστιοπλοΐας, τονίζοντας: «Από τα 19 μου έλεγα ότι η Ομοσπονδία είναι κράτος εν κράτει. Πρέπει να μπει ένα τέλος στην ομερτά!» Ο Nίκος Κακλαμανάκης χαρακτήρισε σπουδαία […]
The post «Βόμβα» Νίκου Κακλαμανάκη: «Απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΚακλαμανάκης: Ομερτά και βία στο ΔΣ της Ομοσπονδίας - Έχουν απειλήσει παιδιά
«Από τα 19 μου λέω πως η ομοσπονδία είναι κράτος εν κράτει»
Διαβάστε το στο lifo.grΚακλαμανάκης: Απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν (VIDEO)
Ο Ολυμπιονίκης έριξε τα καρφιά του προς την Ομοσπονδία
Διαβάστε το στο aek365.comΚακλαμανάκης : «Απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν»
Ο Νίκος Κακλαμανάκης πήρε με την σειρά του θέση μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου.
The post Κακλαμανάκης : «Απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν» appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΝίκος Κακλαμανάκης: Παράγοντες της ομοσπονδίας απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν
Την απόλυτη στήριξή του στη Σοφία Μπεκατώρου εξέφρασε ο ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN TV, δηλώνοντας: «Από τα 19 μου έλεγα ότι η Ομοσπονδία είναι κράτος εν κράτει», ενώ τόνισε πως «πρέπει να μπει ένα τέλος στην ομερτά».
Διαβάστε το στο documentonews.grΚακλαμανάκης: Παράγοντες απειλούσαν παιδιά να μην μιλήσουν» (video)
Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις, έπειτα από την καταγγελία…
Διαβάστε το στο onsports.grΝίκος Κακλαμανάκης: Ομερτά και βία στο ΔΣ της Ομοσπονδίας - Eχουν απειλήσει παιδιά
Για τη Σοφία Μπεκατώρου, που είναι το πρόσωπο των ημερών μετά τη γενναία απόφαση που πήρε να αποκαλύψει την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε, μίλησε τηλεφωνικά ο χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα. Ο Νίκος Κακλαμανάκης ανέφερε: «Την Σοφία Μπεκατώρου την γνωρίζω πολλά χρόνια. Δεν είναι μόνο κορυφαία αθλήτρια, αποδεικνύει ότι και στην θάλασσα […]
The post Νίκος Κακλαμανάκης: Ομερτά και βία στο ΔΣ της Ομοσπονδίας - Eχουν απειλήσει παιδιά first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΚαταγγελία «βόμβα» Κακλαμανάκη! «Απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν!»
Μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN TV ο Νίκος Κακλαμανάκης εξέφρασε τη στήριξη του στη Σοφία Μπεκατώρου, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα καρφιά του στην ελληνική ομοσπονδία ιστιοπλοΐας. «Από τα 19 μου έλεγα ότι η Ομοσπονδία είναι κράτος εν κράτει. Πρέπει να μπει ένα τέλος στην ομερτά» ειπε ο Ολυμπιονικης. Ο Κακλαμανάκης χαρακτήρισε […]
The post Καταγγελία «βόμβα» Κακλαμανάκη! «Απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν!» appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΚακλαμανάκης: «Από τα 19 έλεγα ότι η Ομοσπονδία είναι κράτος εν κράτει – Απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν»
Την απόλυτη στήριξή του στη Σοφία Μπεκατώρου εξέφρασε ο ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN TV, δηλώνοντας: «Από τα 19 μου έλεγα ότι η Ομοσπονδία είναι κράτος εν κράτει», ενώ τόνισε πως «πρέπει να μπει ένα τέλος στην ομερτά». Ο χρυσός ολυμπιονίκης δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στη Σοφία Μπεκατώρου, αναφέροντας […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚακλαμανάκης: «Παράγοντες της ΕΙΟ απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν»
Ο Νίκος Κακλαμανάκης ανέφερε πως η Σοφία Μπεκατώρου δεν είναι μόνο σπουδαία αθλήτρια αλλά και άνθρωπος και πως τα όσα κατήγγειλε έρχονται να προστεθούν σε όσα
Το άρθρο Κακλαμανάκης: «Παράγοντες της ΕΙΟ απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΚαταγγελίες Κακλαμανάκη για την Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας: Ομερτά και βία, απειλούσαν παιδιά - ΒΙΝΤΕΟ
"Τη Σοφία την Μπεκατώρου τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια, δεν είναι απλά μια κορυφαία αθλήτρια που τολμά και νικά στο νερό. Αποδεικνύει ότι μπορεί και στη θάλασσα να είναι κορυφαία γιατί τολμά να λέει την αλήθεια της. Η οποία αλήθεια δυστυχώς για εμένα μετά τα όσα είχα πει στη Βουλή, όπου ήλπιζα ότι θα ήταν απλά αρχή και για τη Σοφία αλλά και για άλλους αθλητές να μιλήσουν για τι συμβαίνει στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, δυστυχώς δικαιώνομαι" τόνισε ο Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας Νίκος Κακλαμανάκης στην εκπομπή του Open TV, Έλα Χαμογέλα" αναφορικά με τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.
Διαβάστε το στο matrix24.grΚακλαμανάκης: «Ομερτά και βία στο ΔΣ της Ομοσπονδίας -Eχουν απειλήσει παιδιά»
Ο Νίκος Κακλαμανάκης μίλησε για τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου και αναφέρθηκε στην ΕΙΟ.
Διαβάστε το στο fosonline.grΚακλαμανάκης: Βία και ομερτά στην ομοσπονδία ιστιοπλοΐας - Απειλούσαν παιδιά να μην μιλήσουν
«Από τα 19 μου έλεγα ότι η Ομοσπονδία είναι κράτος εν κράτει», είπε ο Νίκος Κακλαμανάκης με αφορμή την υπόθεση Μπεκατώρου ενώ τόνισε πως «πρέπει να μπει ένα τέλος στην ομερτά».Την απόλυτη στήριξή του στη Σοφία Μπεκατώρου εξέφρασε ο ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης.
«Από τα 19 μου έλεγα ότι η Ομοσπονδία είναι κράτος εν κράτει», ενώ τόνισε πως «πρέπει να μπει ένα τέλος στην ομερτά».
Ο χρυσός ολυμπιονίκης δήλωσε στο Open την αμέριστη συμπαράστασή του στη Σοφία Μπεκατώρου, αναφέροντας πως δεν είναι μόνο σπουδαία αθλήτρια αλλά και άνθρωπος και πως τα όσα κατήγγειλε έρχονται να προστεθούν σε όσα ο ίδιος είχε κάνει γνωστά από χρόνια για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.
Ο Νί
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr