Ο σωστός τρόπος για να ζεστάνετε ξανά τα μακαρόνια και το ρύζι σας
09:42 - 04/01/2021
Στις περισσότερες οικογένειες τυχαίνει να περισσεύει φαγητό για την επόμενη ημέρα, όμως ο τρόπος που θα το ζεστάνετε παίζει τεράστιο ρόλο.
Πιο συγκεκριμένα όταν πρόκειται για μακαρόνια, ρύζι ή κρέας, τότε η διαχείρισή του θα πρέπει να είναι λίγο διαφορετική.
Αναλυτικά:
Μακαρόνια
Βάλτε σε ένα τηγάνι λίγο νερό ώστε να καλυφθεί ο πάτος, ρίξτε τα μακαρόνια και λίγο λάδι και ανακατέψτε για 3-5 λεπτά. Είναι έτοιμα και μοιάζουν σχεδόν με φρεσκομαγειρεμένα.
Κοτόπουλο και άλλα στεγνά κρέατα
Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είστε υπομονετικοί για να μην σας ξεραθεί το κρέας. Βάλτε το σε ένα ταψί στον φούρνο και ζέστανε το στους 200-250 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Εναλλακτικά βάλτε το σε ελαφρώς λαδωμένο τη
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο εύκολος και ασφαλής τρόπος για να ξαναζεστάνετε σωστά μακαρόνια, κρέας και ρύζι
Πολλές φορές τυχαίνει να περισσέψει φαγητό το οποίο βάζετε στο ψυγείο για να το φάτε την επόμενη ημέρα.
Το άρθρο Ο εύκολος και ασφαλής τρόπος για να ξαναζεστάνετε σωστά μακαρόνια, κρέας και ρύζι εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr