Οι τρεις τροφές που αν δεν μαγειρευτούν σωστά μπορούν να γίνουν επικίνδυνες για την υγεία σας

16:00 - 22/12/2020

Ίσως να έχετε ακούσει πως υπάρχουν κάποιες τροφές οι οποίες θα πρέπει να μαγειρεύονται καλά και κυρίως σωστά γιατί μπορεί να αποδειχθούν άκρως επικίνδυνες για την υγεία μας. ​Κάποιες θα τις γνωρίζετε ήδη, κάποιες άλλες πάλι, ενδεχομένως να μη σας πηγαίνει καν ο νους πόσο επικίνδυνες μπορούν να γίνουν. Δείτε παρακάτω τρεις τροφές που πρέπει να τις μαγειρεύετε σωστά για να μην έχετε προβλήματα. Κόκκινα φασόλια Εδώ, μάλλον οι περισσότεροι δεν έχουν καν σκεφτεί πως τα κόκκινα φασόλια, τα οποία χρησιμοποιούμε πολύ σε σαλάτες, είναι επικίνδυνα σε κάποιες περιπτώσεις. Σύμφωνα με τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων, πρέπει να τα βράζουμε 30 λεπτά, για να εξασφαλίσουμε ότι οι υψηλές ποσότητες

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις