Novartis: Ξεκινά και πάλι η ανάκριση για την υπόθεση στον Άρειο Πάγο

17:51 - 08/12/2020

Κεντρικό πρόσωπο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπόθεση Novartis: Ξεκινά και πάλι η ανάκριση για την υπόθεση στον Άρειο Πάγο

Επανεκκίνηση στην έρευνα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση Novartis, με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην αναπληρωτή...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Novartis: Ξεκινά και πάλι η ανάκριση για την υπόθεση στον Άρειο Πάγο

Επανεκκίνηση στην έρευνα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση Novartis, με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, σήμανε το βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού Συμβουλίου που κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν η αντεισαγγελέας Βασιλική Θεοδώρου έχει δικαίωμα όχι μόνο να παρίσταται αλλά και να υποβάλει ερωτήσεις στο πλαίσιο της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης. Το Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου του νόμου περί ευθύνης υπουργών, σύμφωνα με πληροφορίες, με βούλευμα του αποφάνθηκε με οριακή πλειοψηφία (3-2) ότι η εισαγγελική λειτουργός δεν έχει δικαίωμα να ρωτά στο στάδιο των καταθέσεων των μαρτύρων αλλά μόνο να παρίσταται. Η εισαγγελέας εισαγγελέας τ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί