Αγελαδινό ή κατσικίσιο γάλα, κεφίρ, χωρίς λακτόζη: Ποιο είναι το καλύτερο;
15:20 - 07/12/2020
Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία του Euromonitor.com, η αγορά αγελαδινού γάλακτος στην Ελλάδα συνεχίζει να είναι η ισχυρότερη κατηγορία γάλακτος, αλλά φαίνεται να έχει πτωτική τάση, αφού χάνει μερίδιο αγοράς όχι μόνο από τις φυτικές εναλλακτικές ροφημάτων, αλλά και από το κατσικίσιο γάλα. Το γάλα πάντα θεωρούνταν ολοκληρωμένη τροφή, γιατί περιέχει μια καλή ισορροπία […]
The post Αγελαδινό ή κατσικίσιο γάλα, κεφίρ, χωρίς λακτόζη: Ποιο είναι το καλύτερο; appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr