Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Η Πέγκυ Ζήνα και ο άντρα της μου πλήρωσαν τη ΔΕΗ»

09:33 - 06/12/2020

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, αποκάλυψε ότι η Πέγκυ Ζήνα και ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας ήταν εκείνοι που τη βοήθησαν να αποπληρώσει το χρέος της στη ΔΕΗ, ύψους 6.000 ευρώ. The post Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Η Πέγκυ Ζήνα και ο άντρα της μου πλήρωσαν τη ΔΕΗ» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Η Πέγκυ Ζήνα με τον άντρα της ήρθαν και μου πλήρωσαν το ρεύμα»

Πριν από λίγο καιρό η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα Θεοδωράκη έγινε το πρόσωπο των ημερών, όταν έπειτα από ανάρτηση που έκανε στην προσωπική της σελίδα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Η Πέγκυ Ζήνα και ο άντρα της μου πλήρωσαν τη ΔΕΗ»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ενώ αποκάλυψε ότι το ρεύμα της ανέλαβε να το πληρώσει η Πέγκυ Ζήνα.  Η Πέγκυ Ζήνα και ο σύζυγός της, Γιώργος Λύρας, ήταν εκείνοι που τη βοήθησαν τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη να ανταπεξέλθει οικονομικά σε ό,τι αφορά υποχρεώσεις της απέναντι στη ΔΕΗ, όπως αποκάλυψε η τελευταία. «Για εμένα ως Μαργαρίτα Θεοδωράκη πιστεύουν όλοι ότι είμαι πλούσια και δεν είμαι. Δεν έχω καμία βοήθεια από το κράτος. Είμαι μια φτωχή γυναίκα και οι φίλοι μου είναι φτωχοί. Τρεις ημέρες τρέφομαι με τραχανά και κανείς δεν με πιστεύει επειδή είμαι η κόρη του Θεοδωράκη. Κάθονται όλοι αυτοί οι μα….ες και λένε ότι έχω λεφτά. Μπ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Η Πέγκυ Ζήνα με τον άντρα της μου πλήρωσαν το ρεύμα»

Τι ανέφερε η ίδια;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: "Η Πέγκυ Ζήνα και ο άντρα της μου πλήρωσαν τη ΔΕΗ"

"Είμαι άνεργη από το 2012"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Δεν έχουμε λεφτά. Η Πέγκυ Ζήνα κι ο άντρας της μου πλήρωσαν το ρεύμα»

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Δεν έχουμε λεφτά. Η Πέγκυ Ζήνα κι ο άντρας της μου πλήρωσαν το ρεύμα» “Βγήκαν όλοι αυτοί οι “καννίβαλοι” που με κατηγορούν συνεχώς ότι πούλησα ένα σπίτι 2 εκατ. ευρώ” ανέφερε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη. Στο Down Town και στον Πάνο Ζόγκα έδωσε συνέντευξη η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα. Η ίδια μίλησε για την πολύ […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

Προκήρυξη μιας νέας θέσης εργασίας στο Κέντρο Φιλοξενίας Κεφαλληνίας στην Αθήνα

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ