“Καυστική” δήλωση Πλατινί: “Είναι σκουπίδι το VAR!”

14:45 - 18/11/2019

Ο άλλοτε θρύλος του αθλήματος και πρώην πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, πήρε ξεκάθαρη θέση κατά της χρήσης του Video Assistant Referee (VAR) στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, με μια απόλυτα απαξιωτική δήλωση. To άρθρο “Καυστική” δήλωση Πλατινί: “Είναι σκουπίδι το VAR!” δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Καυστική» δήλωση Πλατινί για το VAR: «Είναι σκ@τ@!»

Ο Μισέλ Πλατινί σε τηλεοπτική του συνέντευξη σχολίασε την έλευση του VAR και τάχθηκε κατά της νέας τεχνολογίας στο χώρο του ποδοσφαίρου.Χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ανέφερε:«Το VAR δεν βάζει σε σειρά τα πράγματα αλλά τα μετακινεί. Δεν είμαι σύμφωνος γιατί χρειάζεται να περάσουν 30 λεπτά για να παρθεί κάποια απόφαση.Δεν θα επιστρέψουμε ποτέ πίσω αλλά για μένα το σύστημα αυτό είναι για τα σκ@τ@.Εγώ δεν ήμουν ουσιαστικά κατηγορούμενος αλλά μάρτυρας, οι κατηγορίες απευθύνονταν στον Μπλάτερ. Δεν γιόρτασα για την αθώωσή μου επειδή πάντα με θεωρούσα ελεύθερο. Υπέφερα για έναν μήνα και μετά το πήρα απόφαση πως έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.Από τη στιγμή

Διαβάστε το στο filathlos.gr

«Καυστική» δήλωση Πλατινί: «Είναι σκουπίδι το VAR.»

Ο άλλοτε θρύλος του αθλήματος και πρώην πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, πήρε ξεκάθαρη θέση κατά της χρήσης του Video Assistant Referee (VAR) στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, με μια απόλυτα απαξιωτική δήλωση. Η χρήση του VAR έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο, αποτρέποντας ολέθρια λάθη από τη διαιτησία, αλλά δημιουργώντας και προβλήματα στη ροή των αγώνων, καθώς ακόμη […] The post «Καυστική» δήλωση Πλατινί: «Είναι σκουπίδι το VAR.» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Μισέλ Πλατινί: "Είναι σκουπίδι το VAR"

"Χρειάζεσαι μισή ώρα για να εξηγήσεις τι συμβαίνει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φραγκίσκος Αλβέρτης: Μας έχει δώσει πολλή αγάπη, πολλή φροντίδα και πολλή σιγουριά, οπότε είναι χρέος μας να τον τιμάμε πάντα»

Γιορτή υιοθεσίας σκύλων την Κυριακή στον Άλιμο

Ο Τάσος αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor - Ανατροπή στο πρώτο συμβούλιο του νησιού

Euroleague: Ενδιαφέρον από funds της Σαουδικής Αραβίας, των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας για τις μετοχές της διοργάνωσης»

Επίθεση Πέτρου Παππά στην Όλγα Γεροβασίλη: «Με ποια ιδιότητα αποφαίνεται ποιος θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα;»

Εξάρθρωση σπείρας για διακίνηση ναρκωτικών στη Μύκονο - Τρεις συλλήψεις