Ο σωστός τρόπος για να ξαναζεστάνετε μακαρόνια, κρέας και ρύζι
19:08 - 14/11/2020
Αρκετές είναι οι φορές, όπου μας έχει περισσέψει φαγητό με αποτέλεσμα να το αποθηκεύσουμε στο ψυγείο για την επόμενη ημέρα. Ωστόσο, ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να το ξαναζεστάνετε;
Ειδικά, όταν πρόκειται για μακαρόνια, κρέας και ρύζι.
Δείτε παρακάτω:
Μακαρόνια
Βάλτε σε ένα τηγάνι λίγο νερό ώστε να καλυφθεί ο πάτος, ρίξτε τα μακαρόνια και λίγο λάδι και ανακατέψτε για 3-5 λεπτά. Είναι έτοιμα και μοιάζουν σχεδόν με φρεσκομαγειρεμένα.
Κοτόπουλο και άλλα στεγνά κρέατα
Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είστε υπομονετικοί για να μην σας ξεραθεί το κρέας. Βάλτε το σε ένα ταψί στον φούρνο και ζέστανε το στους 200-250 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Εναλλακτικά βάλτε το σε ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι και ζέστα
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr