Εκλογές ΗΠΑ: Στα άκρα ο Τραμπ! Δήλωση – μήνυμα ότι δε… φεύγει αμαχητί από τον Λευκό Οίκο

21:06 - 06/11/2020

Οι αμερικανικές εκλογές δείχνουν να έχουν κριθεί, ο Τζο Μπάιντεν βρίσκεται σε… απόσταση αναπνοής από την καρέκλα του Οβάλ Γραφείου και πρώτος από όλους, φαίνεται ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Εκλογές ΗΠΑ: Στα άκρα ο Τραμπ! Δήλωση – μήνυμα ότι δε… φεύγει αμαχητί από τον Λευκό Οίκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τραμπ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε σήμερα ότι θα συνεχίσει τη νομική μάχη του, την ώρα που ο Δημοκρατικός αντίπαλός του στις εκλογές, ο Τζο Μπάιντεν, πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στο να εξασφαλίσει αρκετούς εκλέκτορες ώστε να κερδίσει και ετοιμάζεται να εκφωνήσει διάγγελμα απόψε το βράδυ. ...

Διαβάστε το στο real.gr

Στα άκρα ο Τραμπ! Δήλωση – μήνυμα ότι δεν φεύγει αμαχητί από τον Λευκό Οίκο

Οι αμερικανικές εκλογές δείχνουν να έχουν κριθεί, ο Τζο Μπάιντεν βρίσκεται σε… απόσταση αναπνοής από την καρέκλα του Οβάλ Γραφείου και πρώτος από όλους, φαίνεται να το έχει αντιληφθεί αυτό ο Ντόναλντ Τραμπ. Με δήλωσή του, ο -για λίγο ακόμα όπως δείχνουν τα πράγματα- Πρόεδρος των ΗΠΑ στέλνει ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα… φύγει εύκολα από τον […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φραγκίσκος Αλβέρτης: Μας έχει δώσει πολλή αγάπη, πολλή φροντίδα και πολλή σιγουριά, οπότε είναι χρέος μας να τον τιμάμε πάντα»

Γιορτή υιοθεσίας σκύλων την Κυριακή στον Άλιμο

Ο Τάσος αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor - Ανατροπή στο πρώτο συμβούλιο του νησιού

Euroleague: Ενδιαφέρον από funds της Σαουδικής Αραβίας, των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας για τις μετοχές της διοργάνωσης»

Επίθεση Πέτρου Παππά στην Όλγα Γεροβασίλη: «Με ποια ιδιότητα αποφαίνεται ποιος θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα;»

Εξάρθρωση σπείρας για διακίνηση ναρκωτικών στη Μύκονο - Τρεις συλλήψεις