Τατσόπουλος: Δεν πιστεύω ότι η κυβέρνηση τρελάθηκε ξαφνικά κι έβαλε στόχο να εξοντώσει τους άνω των 65

16:15 - 27/09/2020

Με αφορμή τα όσα ακούγονται για καραντίνα στους άνω των 65 ετών, ως επόμενο μέτρο για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού, ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος ανέφερε γιατί οι Αρχές μπορεί να προχωρήσουν σε ένα τέτοιο μέτρο, αν προχωρήσει. The post Τατσόπουλος: Δεν πιστεύω ότι η κυβέρνηση τρελάθηκε ξαφνικά κι έβαλε στόχο να εξοντώσει τους άνω των 65 appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Tατσόπουλος: Δεν πιστεύω ότι η κυβέρνηση τρελάθηκε ξαφνικά κι έβαλε στόχο να εξοντώσει τους άνω των 65

ΕΛΛAΔΑ  Μήνυμα στους «καθ’ όλα ευφυείς και ψύχραιμους φίλους» του που αντιδρούν προκαταβολικά στο μέτρο του “περιορισμού των μετακινήσεων των άνω των 65”, εάν και όποτε εφαρμοστεί -πιθανόν και ποτέ- και να κάνουν λόγο για “παραβίαση ατομικών δικαιωμάτων”, επιτρέψτε μου να απευθυνθώ ειδικά σε αυτούς «Έκλεισα τα 60 τον περασμένο Δεκέμβριο. Στις 23 Δεκεμβρίου, για την ακρίβεια. Απέχω λοιπόν 4 χρόνια, 2 μήνες και 26 ημέρες από την ημέρα που θα έπρεπε να ενταχθώ στην ευπαθή ομάδα των 65 ετών και άνω. Αυτό και μόνο με καθιστά “ύποπτο” -“εμ, βέβαια”, θα πουν οι κακόπιστοι, “αλλιώς θα μας μιλούσες εάν ήσουν άνω των 65″…», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατ

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει