Άδ. Γεωργιάδης: Ακούω τη λέξη κατάληψη και με πιάνει αναφυλαξία, είναι παράνομο, μια αηδία…

09:39 - 27/09/2020

O υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις κατά τόπους καταλήψεις σχολείων λόγω κορονοϊού. The post Άδ. Γεωργιάδης: Ακούω τη λέξη κατάληψη και με πιάνει αναφυλαξία, είναι παράνομο, μια αηδία… appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: Ακούω τη λέξη κατάληψη και με πιάνει αναφυλαξία

Πολιτική  Και στις καταλήψεις των σχολείων αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη χθεσινή του τηλεοπτική παρουσία στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.  Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε εάν έχει κάνει ποτέ κατάληψη, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων απάντησε: «Είναι ποτέ δυνατόν να έχω κάνει εγώ κατάληψη; Ουδέποτε στη ζωή μου έχω κάνει κατάληψη. Ακούω τη λέξη κατάληψη και με πιάνει αναφυλαξία. Είναι πάρα πολύ κακό, είναι παράνομο, είναι αντιπαιδαγωγικό, είναι μια αηδία. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι πρέπει να απαλλαγούμε κάποτε από αυτή τη μόδα της κατάληψης που γέννησε στην Ελλάδα έως και έναν πρωθυπουργό καταληψία, και δεν μας πήγε και πολύ καλά».   «Είναι νεοελληνικό φαινόμενο, δείγμα μεγάλης

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γεωργιάδης: «Ακούω τη λέξη κατάληψη και με πιάνει αναφυλαξία»

Γεωργιάδης: «Ακούω τη λέξη κατάληψη και με πιάνει αναφυλαξία» Δείγμα παρακμής χαρακτήρισε τις καταλήψεις των σχολείων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Ο κ. Γεωργιάδης, όταν ρωτήθηκε εάν έχει κάνει ποτέ κατάληψη, απάντησε: “Είναι ποτέ δυνατόν να έχω κάνει εγώ κατάληψη; Ουδέποτε στη ζωή μου έχω κάνει κατάληψη. Ακούω τη λέξη […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει