Aφράτα σταφιδωτά του αρτοποιού

11:49 - 25/09/2020

Cucina povera  Υλικά 325 γραμμάρια ηλιέλαιο 375 γραμμάρια νερό 450 γραμμάρια ζάχαρη ½ κιλό σταφίδα ξανθιά 50 γραμμάρια πετιμέζι 2 κιλά αλεύρι 5 γραμμάρια κανέλα 15 γραμμάρια σόδα 15 γραμμάρια αμμωνία 5 γραμμάρια γαρίφαλο Σουσάμι για πασπάλισμα   Εκτέλεση Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε ελαφρά όλα τα υγρά υλικά, ηλιέλαιο, νερό και πετιμέζι. Προσθέτουμε τη ζάχαρη να διαλυθεί καλά, την κανέλα, το γαρίφαλο, την αμμωνία και τη σόδα ανακατεύοντας ελαφρά. Προσθέτουμε τις σταφίδες και λίγο - λίγο το αλεύρι με κουτάλα. Χρησιμοποιούμε τα χέρια μας και πλάθουμε ελαφρά το μίγμα, το οποίο θα πρέπει να είναι ελαφρύ, όχι σφιχτό και να κολλάει λίγο. Στρώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα μακρόστενο ταψί και λαδώνοντας

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)