Βρέθηκε ανθρώπινο μέλος στο Μουζάκι της Καρδίτσας

13:34 - 24/09/2020

Συναγερμός σήμανε στις αρχές το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μουζάκι της Καρδίτσας, μετά τον εντοπισμό ανθρώπινου μέλους. Όπως μετέδωσε ο Ant1, κατά τις έρευνες για τον εντοπισμό της 40χρονης αγνοούμενης, η οποία παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά από το χτύπημα της κακοκαιρίας Ιανός το περασμένο Σάββατο βρέθηκε από τον εκπαιδευμένο σκύλο της ΕΜΑΚ ανθρώπινο μέλος…

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανασύρθηκε σορός γυναίκας στο Μουζάκι της Καρδίτσας

Η είδηση έγινε γνωστή με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Διαβάστε το στο euro2day.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί