Αντίνοος Αλμπάνης: Η μάχη με τον καρκίνο είναι παράσημο για εμένα – Δεν πρέπει να παραιτούμαστε

08:54 - 17/09/2020

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προέβη ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, που μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον ΑΝΤ1, το «The 2Night Show». The post Αντίνοος Αλμπάνης: Η μάχη με τον καρκίνο είναι παράσημο για εμένα – Δεν πρέπει να παραιτούμαστε appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντίνοος Αλμπάνης: Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τον καρκίνο και η ατάκα για την μοναξιά (Βίντεο)

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: Για εμένα είναι παράσημο και δεν ντρέπομαι ποτέ να μιλάω για αυτό

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: Για εμένα είναι παράσημο και δεν ντρέπομαι ποτέ να μιλάω για αυτό

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος: Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει