Χαμόγελο του Παιδιού: Συναγερμός στην Κυπαρισσία για εξαφάνιση 15χρονης

17:32 - 29/08/2020

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπλουζάκι, κίτρινο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαμόγελο του Παιδιού: Εντοπίστηκε η 15χρονη από την Κυπαρισσία

Αίσια κατάληξη είχε η εξαφάνιση της ανήλικης Χριστίνας Κ., 15 ετών, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν στις 28/08/2020 από την περιοχή Φαρακλάδα της Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, «η περιπέτεια της 15χρονης έληξε σήμερα το απόγευμα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Χριστίνα βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της». Όπως τονίζει Το Χαμόγελο του Παιδιού, θα βρίσκεται κοντά στην Χριστίνα και την οικογένεια της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί