«Ναι» στο ξαναζεσταμένο φαγητό αρκεί να γίνεται σωστά - Δείτε πώς

23:04 - 27/08/2020

Τι πιο φυσικό από το να ξαναζεστάνουμε το φαγητό που περίσσεψε. Χρειάζεται, όμως, προσοχή γιατί το ξαναζεσταμένο φαγητό κρύβει και κινδύνους. Μακαρόνια: Βάλτε σε ένα τηγάνι λίγο νερό ώστε να καλυφθεί ο πάτος, ρίξτε τα μακαρόνια και λίγο λάδι και ανακατέψτε για 3-5 λεπτά. Αυτός είναι ο πιο ασφαλές τρόπος και, μάλιστα, μοιάζουν σχεδόν με φρεσκομαγειρεμένα. Κοτόπουλο και άλλα στεγνά κρέατα: Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να είστε υπομονετικοί για να μην σας ξεραθεί το κρέας. Βάλτε το σε ένα ταψί στο φούρνο επιλέξτε τη θερμοκτασία στους 200-250 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Εναλλακτικά, βάλτε το σε ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι και ζέστανε το για 1-2 λεπτά, φροντίζοντας να το γυρίσετε και από τις δύο μεριές.

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις