«Ναι» στο ξαναζεσταμένο φαγητό αρκεί να γίνεται σωστά - Δείτε πώς
23:04 - 27/08/2020
Τι πιο φυσικό από το να ξαναζεστάνουμε το φαγητό που περίσσεψε. Χρειάζεται, όμως, προσοχή γιατί το ξαναζεσταμένο φαγητό κρύβει και κινδύνους.
Μακαρόνια: Βάλτε σε ένα τηγάνι λίγο νερό ώστε να καλυφθεί ο πάτος, ρίξτε τα μακαρόνια και λίγο λάδι και ανακατέψτε για 3-5 λεπτά. Αυτός είναι ο πιο ασφαλές τρόπος και, μάλιστα, μοιάζουν σχεδόν με φρεσκομαγειρεμένα.
Κοτόπουλο και άλλα στεγνά κρέατα: Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να είστε υπομονετικοί για να μην σας ξεραθεί το κρέας. Βάλτε το σε ένα ταψί στο φούρνο επιλέξτε τη θερμοκτασία στους 200-250 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Εναλλακτικά, βάλτε το σε ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι και ζέστανε το για 1-2 λεπτά, φροντίζοντας να το γυρίσετε και από τις δύο μεριές.
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr