Τα τρόφιμα που δε πρέπει να πλένουμε πριν τα μαγειρέψουμε

22:58 - 24/08/2020

Αρκετοί από εμάς αν όχι και όλοι μας, έχουμε μάθει από μικρή ηλικία πως πρέπει να πλένουμε όλα όσα πρόκειται να φάμε. Ακόμη και εκείνα που πρόκειται να μαγειρευτούν από συνήθεια τα πλένουμε. ​Ωστόσο, αυτή η συνήθεια σε ορισμένες περιπτώσεις όχι μόνο δεν αποδεικνύεται χρήσιμη, αλλά μπορεί να γίνει ακόμη και βλαβερή για την υγεία σας. Δείτε, λοιπόν, παρακάτω ποια τρόφιμα και γιατί δεν πρέπει να τα πλένετε πριν το μαγείρεμά τους. Κοτόπουλο Τα βακτήρια, με πιο γνωστό τη σαλμονέλα στο φρέσκο κοτόπουλο είναι επικίνδυνα για την υγεία μας. Πολλοί πιστεύουν ότι πλένοντας το κοτόπουλο πριν το μαγείρεμα, βοηθά στο να απομακρυνθούν τα βακτήρια. Ωστόσο, όπως έχει αποδειχθεί, αυτό δεν ισχύει στην πραγματικότη

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις