Η Πωλίνα Τριγωνίδου «μοιράζει εγκεφαλικά» με το θανατηφόρο κορμί της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελληνίδα 50αρα μοιράζει εγκεφαλικά με το κορμί της

Το σώμα μας μιλάει. Ας το ακούσουμε κι ας είμαστε καλοί μαζί του. Έτσι κι αυτό θα είναι καλό μαζί μας, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, το μεσημέρι της Κυριακής, η Ελίνα Κέφη. Η πρώην μοντελα πλέον στα 50 της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία αποκαλυπτική φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το μικροσκοπικό μπικίνι της,  σαγηνεύοντας τα ανδρικά και όχι μόνο βλέμματα με το απίστευτο κορμί της. Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελληνίδα 50αρα μοιράζει εγκεφαλικά με το κορμί της

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί