Συγκλονίζει η Πρεζεράκου για το ατύχημα που είχε: «Το δεξί μου χέρι είναι γεμάτο ράμματα- Έχω ευγνωμοσύνη που ζω!»
08:39 - 20/08/2020
Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε στην εφημερίδα “On time” και τη Σάσα Σταμάτη για τη ζωή της μετά το ατύχημα.
The post Συγκλονίζει η Πρεζεράκου για το ατύχημα που είχε: «Το δεξί μου χέρι είναι γεμάτο ράμματα- Έχω ευγνωμοσύνη που ζω!» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Πρεζεράκου: Έχω εφιάλτες. Το δεξί μου χέρι είναι γεμάτο ράμματα
Έχω βγει από το νοσοκομείο, είμαι σπίτι. Έχω πολύ δρόμο μέχρι να μπω σε κανονικούς ρυθμούς. Το δεξί μου χέρι από τον καρπό μέχρι τα δάχτυλα είναι γεμάτο ράμματα. Έχω ευγνωμοσύνη που ζω. Έχω χαρά που ζω. Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα γιατί καταλαβαίνω ότι δε με βοηθάει να προχωρήσω. Επειδή μου έτυχε ένα βράδυ να έχω εφιάλτες. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν οδηγούσε ο Τίτος το σκάφος γιατί όλοι οι άνθρωποι μάθανε ότι οδηγούσε ο Τίτος Καταλαγαριανάκης. Δεν οδηγούσε εκείνος. Ευχαριστώ απίστευτα όλους τους αιμοδότες. Ο αιματοκρίτης μου είχε φτάσει 19, που είναι πολύ χαμηλός. Οι άνθρωποι που μου έδωσαν αίμα δεν τους γνωρίζω αλλά τους ευχαριστώ μέσα από τη
Διαβάστε το στο spoilers