Μύθος ή πραγματικότητα: Όσο περισσότερο χρώμα υπάρχει στο πιάτο σου τόσο το καλύτερο

23:37 - 12/08/2020

Αρκετοί είναι οι διατροφολόγοι που παροτρύνουν τους πελάτες τους να προσθέτουν χρώμα στο πιάτο τους, δηλαδή όσα περισσότερα διαφορετικά χρώματα και γεύσεις υπάρχουν τόσο το καλύτερο, όμως ελάχιστοι γνωρίζουν τον λόγο. Καλό είναι το πιάτο σου να περιέχει πληθώρα φρούτων και λαχανικών διαφόρων χρωμάτων, ώστε να παίρνει ο οργανισμός σου όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Πάμε να δούμε τι σημαίνει το καθένα σύμφωνα με τον γιατρό Mark Hyman, ο οποίος έκανε το παραπάνω post στο Instagram: Κόκκινο: Ντομάτα, γκρέιπφρουτ, καρπούζι Περιέχουν καροτενοειδές λυκοπένιο, το οποίο βοηθά το σώμα να απαλλαγεί από τις ελεύθερες ρίζες. Πορτοκαλί: Καρότο, μάνγκο, βερίκοκο, κολοκύθα, γλυκοπατάτα Περιέχουν α-κα

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις