Ρίκι Μάρτιν: «Έγραψα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, πάτησα αποστολή και μετά έκλαψα σαν τρελός»

15:18 - 15/07/2020

Ο 48χρονος Πορτορικανός ποπ σταρ Ρίκι Μάρτιν στην τελευταία εκπομπή του Proud Radio της Apple Music βρέθηκε καλεσμένος και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε στο απόγειο της καριέρας του πριν κάνει coming out. The post Ρίκι Μάρτιν: «Έγραψα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, πάτησα αποστολή και μετά έκλαψα σαν τρελός» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γνωστός τραγουδιστής εξομολογείται: Έγραψα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, πάτησα αποστολή και μετά έκλαψα σαν τρελός

Ο γνωστός τραγουδιστής ένιωσε την ανάγκη να τα πει όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του. Για την κατάθλιψη στο πικ της καριέρας του αλλά και πώς αποφάσισε να πει δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος. Ο κόσμος μου έδινε πίσω τις ώρες που είχα βάλει στη μουσική, τις ώρες που είχα βάλει σε αυτήν την καριέρα. Ήμουν ο βασιλιάς του κόσμου. Η μουσική μου ακούστηκε σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από τη γλώσσα. Θα μπορούσα να φτάσω πέντε Θεούς, αλλά δεν ζούσα ολοκληρωμένα. Ήμουν λυπημένος. Είχα κατάθλιψη. Ήμουν στην Αυστραλία και από την Αυστραλία, επρόκειτο να πάμε στη Νότια Αμερική. Και είπα, δεν μπορώ. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Πρέπει να πάω σπίτι. Χρειάζομαι ησυχία. Πρέπει να κλάψω. Πρέπει να θυμώσω. Πρέπει να σ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει