Ο μουσακάς της Εύας Παρακεντάκη
12:41 - 15/07/2020
Είναι μπελαλής, αλλά ποιος θα αρνηθεί ένα καλοψημένο και καλοσχηματισμένο κομμάτι μουσακά!;;;
Σας απαντώ με βεβαιότητα…Κανείς!
Το μεγάλο του ατού όμως είναι η πολύ πλούσια σάλτσα, η οποία έχει ως βάση της τη σάλτσα μπεσαμέλ, στην οποία προστίθεται τριμμένο κίτρινο τυρί(εγώ βάζω γραβιέρα), κρόκοι αυγών και τριμμένο μοσχοκάρυδο.
Και που να έλεγα στη γιαγιά μου ότι αυτό που έφτιαχνε δεν λεγόταν μπεσαμέλ αλλά mornay sause! Θα γελούσε ακόμη!
Εγώ λοιπόν ζω γι αυτή την μικρή στιγμή ευτυχίας που γυρνάνε σπίτι και ρωτούν :
-“Μαμά τι...
Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr