Κοτόπουλο με κουσκούς και σάλτσα με βερίκοκα και αμύγδαλα

16:13 - 13/07/2020

Το κοτόπουλο Πίνδος είναι πάντα φρέσκο, νόστιμο και ασφαλές. Ας δοκιμάσουμε μια πολύ αρωματική, ευχάριστη και ελαφριά εκδοχή του εμπνευσμένη από την κουζίνα του Μαρόκου και άλλων περιοχών της Βόρειας Αφρικής The post Κοτόπουλο με κουσκούς και σάλτσα με βερίκοκα και αμύγδαλα appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ protagon.gr

Ευρωβουλή: Τι είναι το Bella Ciao και γιατί το τραγούδησαν στον Ορμπαν

Τασούλας στο συνέδριο της ΕΙΗΕΑ: Αντί ρέκβιεμ, να δημιουργήσουμε το νέο εφαλτήριο των έντυπων εφημερίδων

Πούτιν σε ιρανό πρόεδρο: Οι θέσεις μας για τα διεθνή γεγονότα είναι «πολύ κοντινές»

Eπανέρχεται ο Δακτύλιος στις 14 Οκτωβρίου – ποιοι μπαίνουν ελεύθερα

Ιστορίες πολιτικής ελαφρότητας #672

Ενα «έπος» εις το όνομα του Μπάλντοκ