Κώστας Ax. Καραμανλής: 63.000 νέοι επιβάτες στους τρεις σταθμούς του Μετρό
21:34 - 06/07/2020
Πολιτική
Από την Τρίτη παραδίδονται στο επιβατικό κοινό οι σταθμοί «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια» στην επέκταση της Γραμμής 3 του Μετρό, «Χαϊδάρι – Πειραιάς», όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, κατά την ειδική τελετή στο σταθμό της Νίκαιας, με κεντρικό ομιλητή τον πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
Υπογράμμισε δε ότι η χαρά του είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς οι νέοι σταθμοί είναι σε τρεις περιοχές επιβαρυμένες και τόνισε: «Ξέρετε ότι αυτή είναι η πρώτη μας προτεραιότητα: η προσπάθεια να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα του πολίτη».
Το παρών στην ειδική τελετή έδωσαν επίσης ο Υφυπουργός Μεταφορών, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Υπ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καραμανλής: 63.000 επιβάτες θα χρησιμοποιούν καθημερινά τους νέους σταθμούς του Μετρό
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών έστειλε το δικό του μήνυμα στα εγκαίνια των τριών νέων σταθμών του Μετρό, «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια»
The post Καραμανλής: 63.000 επιβάτες θα χρησιμοποιούν καθημερινά τους νέους σταθμούς του Μετρό appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΚαραμανλής: 63.000 επιβάτες θα χρησιμοποιούν καθημερινά τους νέους σταθμούς του Μετρό
Καραμανλής: 63.000 επιβάτες θα χρησιμοποιούν καθημερινά τους νέους σταθμούς του Μετρό
Mon, 06/07/2020 - 21:32
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΚ. Καραμανλής: «Στόχος μας να είναι έτοιμοι μέχρι το 2022 τρεις ακόμη σταθμοί του μετρό»
Στα εγκαίνια των τριών νέων σταθμό του μετρό παρευρέθη ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, όπου και αναφέρθηκε στους νέους στόχους της κυβέρνησης.
Τη σημασία της επέκτασης της Γραμμής 3 του Μετρό «Χαϊδάρι-Πειραιάς» για την καθημερινότητα των πολιτών τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, κατά την ειδική τελετή στον σταθμό της Νίκαιας, με κεντρικό ομιλητή τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, οι σταθμοί «Αγία Βαρβάρα», «Νίκαια» και «Κορυδαλλός» θα ανοίξουν στις 05:30 το πρωί της Τρίτης για το επιβατικό κοινό.
Υπογράμμισε ότι η χαρά του είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς οι νέοι σταθμοί είναι σε τρεις περιοχές επιβαρυμένες, επισημαίνοντας ότι πρ
Διαβάστε το στο pronews.gr