10χρονη Μαρκέλλα: Τι λέει η πλευρά της 33χρονης μετά την κατάθεση του κοριτσιού (ΒΙΝΤΕΟ)

20:21 - 03/07/2020

O συνήγορος της 33χρονης κατηγορούμενης για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας, Βασίλης Νουλέζας, μίλησε στην εκπομπή Live News, για όλα όσα κατέθεσε η μικρή λίγες εβδομάδες μετά την περιπέτεια.  The post 10χρονη Μαρκέλλα: Τι λέει η πλευρά της 33χρονης μετά την κατάθεση του κοριτσιού (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρπαγή Μαρκέλλας: Πώς σχολιάζει η πλευρά της 33χρονης κατηγορουμένης την κατάθεση της μαθήτριας

Για το πώς αντιμετωπίζει η πλευρά της 33χρονης κατηγορουμένης την κατάθεση της μικρής Μαρκέλλας στις αρχές μίλησε στο Μega o συνήγορός της, Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πώς υποδέχθηκε την είδηση της μήνυσης από τον πρώην σύζυγό της. Αρχικά ο κ. Νουλέζας τόνισε ότι «είμαι αναγκασμένος να ακολουθώ την τακτική των δικηγόρων της […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει