Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν – «Έψαχνα να βρω 5-10 ευρώ, αυτό που θυμάμαι είναι λύπη, κατάθλιψη, ντροπή…»

16:03 - 03/07/2020

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” έδωσε συνέντευξη ο Ερρίκος Πετιλόν, που μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις δύσκολες […] The post Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν – «Έψαχνα να βρω 5-10 ευρώ, αυτό που θυμάμαι είναι λύπη, κατάθλιψη, ντροπή…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν: Έψαχνα να βρω 5-10 ευρώ … (βίντεο)

Δείτε όλα όσα είπε ο Ερρίκος Πετιλόν.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

«Έψαχνα να βρω 5-10 ευρώ, αυτό που θυμάμαι είναι λύπη, κατάθλιψη, ντροπή! Πήγαινα προς το θάνατο»

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας… «Αυτό που με κούρασε τα τελευταία χρόνια είναι η διπολική πλευρά που έχω. Σταματούσα τα φάρμακα της θεραπείας μόνο μου και τότε ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο «Έψαχνα να βρω 5-10 ευρώ, αυτό που θυμάμαι είναι λύπη, κατάθλιψη, ντροπή! Πήγαινα προς το θάνατο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ορέστης Τζιόβας: «Tα πρότυπα ομορφιάς είναι ηλίθια γιατί αλλάζουν με τα χρόνια»

Αλέξανδρος Πέρρος: «Δυστυχώς δεν υπάρχει διέξοδος για την ανδρική ευαισθησία, της βάζουν άλλη ταμπέλα»

Ράνια Τζίμα: «Αισθάνθηκα ότι πέρασαν τα όρια του σεβασμού, ακόμη και της απλής έστω ευγένειας»

Συγκλονίζει η Αμάντα Μανωλάκου: «Δεν μπορούσα ούτε να πάω στην τουαλέτα, με τάιζαν στο στόμα»

Αρχελάου 5: Προσπαθεί να κάνει στενό μαρκάρισμα στον γιο του κυρ Σωτήρη αλλά δεν τα καταφέρνει

Μαρία Ναυπλιώτου: «Έχω βιώσει πένθος για μεγάλο χρονικό διάστημα»