10χρονη Μαρκέλλα: Πρώην σύζυγος 33χρονης – Ήταν στον υπολογιστή και έλεγε ότι διασκεδάζει
09:12 - 03/07/2020
Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της Μαρκέλλας υπέβαλε μήνυση εναντίον της στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και ζητεί να κινηθεί εις βάρος της ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.
The post 10χρονη Μαρκέλλα: Πρώην σύζυγος 33χρονης – Ήταν στον υπολογιστή και έλεγε ότι διασκεδάζει appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αρπαγή 10χρονης, πρώην σύζυγος 33χρονης: Ήταν στον υπολογιστή και έλεγε ότι ψάχνει για δουλειά
Ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης στην υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης κατέθεσε την Πέμπτη μήνυση εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση.Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην σύζυγος της 33χρονης και πατέρας της ανήλικης κόρης τους κατέθεσε τη μήνυση γιατί στην απολογία της ισχυρίστηκε ότι εκείνος της έκλεινε τα ροζ ραντεβού μέσω ίντερνετ. Τη διέψευσε και έδωσε μια εντελώς διαφορετική εικόνα μιας γυναίκας που ήταν αδιάφορη και που η ίδια η μητέρα της τον κάλεσε στο τηλέφωνο προκειμένου να πάρει το παιδί τους και να το μεγαλώσει εκείνος.
Στη μήνυση αναφέρει:
«Οι ισχυρισμοί στην απολογία της είναι ψευδείς ανυπόστατοι έωλοι και απεχθείς. Η πρώην σύζυγός μου έλειπε από το σπίτι αδικαιολόγητα ακόμα και νύχτες
Διαβάστε το στο dikaiologitika.grΑπαγωγή Μαρκέλλας: Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης ισχυρίζεται πως ήταν επί ώρες στον υπολογιστή
Ο πρώην σύζυγος της «κοκκινομάλλας», η οποία κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, ισχυρίστηκε πως καθόταν επί ώρες μπροστά στον υπολογιστή, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει τι κάνει.
«Οι ισχυρισμοί στην απολογία της είναι ψευδείς, ανυπόστατοι, έωλοι και απεχθείς. Η πρώην σύζυγός μου έλειπε από το σπίτι αδικαιολόγητα ακόμα και νύχτες χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και όποτε βρισκόταν στο σπίτι ασχολείτο με το κομπιούτερ της, στο οποίο είχε δικούς της κωδικούς, δικό της e-mail. Όταν τη ρώτησα μία φορά γιατί ασχολείτο τόσο πολύ με το κομπιούτερ της μου είπε ότι διασκεδάζει στο Facebook και ότι ψάχνει για δουλειά», ανέφερε στη μηνυτήρια αναφορά του ο πρώην σύζυγος της 33
Διαβάστε το στο pronews.grΑπαγωγή 10χρονης: Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης – «Ήταν στον υπολογιστή και έλεγε ότι ψάχνει δουλειά»
«Της εύχεται τα χειρότερα» λέει ο συνήγορός του
Διαβάστε το στο news.gr