Νίκος Μουτσινάς: Άφωνος με την παρέμβαση της Ζωζώς Σαπουντζάκη: «Επειδή μιλάς για τα χρόνια μου…» (vid)

19:48 - 26/06/2020

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε μία ευχάριστη έκπληξη στη σημερινή του εκπομπή, με την Ζωζώ Σαπουντζάκη να τον καλεί στο τηλέφωνο και ο ίδιος να μένει άφωνος.  The post Νίκος Μουτσινάς: Άφωνος με την παρέμβαση της Ζωζώς Σαπουντζάκη: «Επειδή μιλάς για τα χρόνια μου…» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς: Τι αποκάλυψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη για την ηλικία της;

Μια έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά στη σημερινή του εκπομπή!

Διαβάστε το στο in.gr

Χαμός στην εκμπομπή του Νίκου Μουτσινά! Πήρε τηλέφωνο η Ζωζώ Σαπουντζάκη…«Επειδή μιλάς για τα χρόνια και την ηλικία…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αειθαλής σταρ παρακολουθούσε την εκπομπή από την Κινέττα και επιβεβαίωσε ότι διαθέτει πολύ χιούμορ Μια αναφορά του Νίκου Μουτσινά στη Ζωζώ Σαπουντζάκη ήταν η αφορμή για να ακολουθήσει η τηλεφωνική παρέμβασή της ζωντανά στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι». Έκπληκτος ο Νίκος Μουτσινάς άκουσε τη φωνή της από τη τηλεφωνική γραμμή στον αέρα: «Νίκο, […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Ν. Μουτσινάς: “Κόκκαλο” από την παρέμβαση της Σαπουντζάκη (vd)

Τα λόγια του έχασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Νίκος Μουτσινάς, όταν παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή του η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής μιλούσε για την ηλικία της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, με την ίδια να παρεμβαίνει στην εκπομπή. «Νίκο, με ακούς; Εγώ είμαι, η Ζωζώ! Νίκο, επειδή μιλάς για τα χρόνια μου, έχω […]

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει