Νίκος Μουτσινάς: Άφωνος με την παρέμβαση της Ζωζώς Σαπουντζάκη: «Επειδή μιλάς για τα χρόνια μου…» (vid)
19:48 - 26/06/2020
Ο Νίκος Μουτσινάς είχε μία ευχάριστη έκπληξη στη σημερινή του εκπομπή, με την Ζωζώ Σαπουντζάκη να τον καλεί στο τηλέφωνο και ο ίδιος να μένει άφωνος.
The post Νίκος Μουτσινάς: Άφωνος με την παρέμβαση της Ζωζώς Σαπουντζάκη: «Επειδή μιλάς για τα χρόνια μου…» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μουτσινάς: Τι αποκάλυψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη για την ηλικία της;
Μια έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά στη σημερινή του εκπομπή!
Διαβάστε το στο in.grΧαμός στην εκμπομπή του Νίκου Μουτσινά! Πήρε τηλέφωνο η Ζωζώ Σαπουντζάκη…«Επειδή μιλάς για τα χρόνια και την ηλικία…» (ΒΙΝΤΕΟ)
Η αειθαλής σταρ παρακολουθούσε την εκπομπή από την Κινέττα και επιβεβαίωσε ότι διαθέτει πολύ χιούμορ Μια αναφορά του Νίκου Μουτσινά στη Ζωζώ Σαπουντζάκη ήταν η αφορμή για να ακολουθήσει η τηλεφωνική παρέμβασή της ζωντανά στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι». Έκπληκτος ο Νίκος Μουτσινάς άκουσε τη φωνή της από τη τηλεφωνική γραμμή στον αέρα: «Νίκο, […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΝ. Μουτσινάς: “Κόκκαλο” από την παρέμβαση της Σαπουντζάκη (vd)
Τα λόγια του έχασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Νίκος Μουτσινάς, όταν παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή του η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής μιλούσε για την ηλικία της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, με την ίδια να παρεμβαίνει στην εκπομπή. «Νίκο, με ακούς; Εγώ είμαι, η Ζωζώ! Νίκο, επειδή μιλάς για τα χρόνια μου, έχω […]
Διαβάστε το στο politik.gr