Ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν θέλει να μείνει εργένης

16:24 - 26/06/2020

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και στη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του νέου του διαφημιστικού που τον θέλει σε ρόλο ναυαγοσώστη, όπως Baywatch. Ο ίδιος εξήγησε μεταξύ άλλων πόσο τον βοήθησε η συμμετοχή του στο Survivor, όχι τόσο στην επαγγελματική του πορεία αλλά στην αποδοχή του κόσμου που τον αγάπησε για την αυθεντικότητά του. Σε σχετική ερώτηση αν του γίνει πρόταση για να αναλάβει την παρουσίαση στο νέο ριάλιτι The Bachelor, εξήγησε: «Όχι, δεν μου έχει γίνει πρόταση. Θα με ενδιέφερε. Γενικά με ενδιαφέρει η παρουσίαση. Κάθε πρόταση που μου έρχεται την […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Σπαλιάρας: «Ελπίζω να μη μείνω αιώνιος εργένης. Θέλω να παντρευτώ…»

H κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» εντόπισε τον Γιάννη Σπαλιάρα στα γυρίσματα του νέου διαφημιστικού που θα...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιάννης Σπαλιάρας: «Ελπίζω να μη μείνω αιώνιος εργένης. Θέλω να παντρευτώ…»

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» εντόπισε τον Γιάννη Σπαλιάρα στα γυρίσματα του νέου διαφημιστικού που θα κάνει. Ο ηθοποιός και μοντέλο εξήγησε πόσο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: Θέλω να παντρευτώ (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Ο ηθοποιός και μοντέλο εξήγησε πόσο τον βοήθησε η συμμετοχή του στο Survivor όχι τόσο στην επαγγελματική του πορεία αλλά στην αποδοχή του κόσμου που τον αγάπησε μέσα από το reality επιβίωσης για την αυθεντικότητά του,. Οι φήμες ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση να παρουσιάσει το reality The Bachelor, ωστόσο, ο ίδιος το διαψεύδει αν και θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί και με τα τηλεοπτικά δρώμενα. “Όχι, δεν μου έχει γίνει πρόταση. Θα με ενδιέφερε. Γενικά με ενδιαφέρει η παρουσίαση. Κάθε πρόταση που μου έρχεται την εξετάζω προσωπικά”. Στη ερώτηση αν θεωρεί τον εαυτό του αιώνιο εργένη απαντά: “Ελπίζω όχι. Θέλω να παντρευτώ. Οι έρωτες μας τυχαίνουν δεν μπορούμε να το επιδίωξουμε. Πιστεύω να μου συ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ο Γιάννης Κότσιρας στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Ο Γιάννης Κότσιρας έρχεται, το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, για να μας τραγουδήσει παλιές αγαπημένες, αλλά και ολοκαίνουριες μελωδίες.

Διαβάστε το στο monopoli.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους