#Μηχανισμός Αντικυθήρων

Μηχανισμός Αντικυθήρων – Έλληνας ερευνητής του μηχανισμού μιλάει στον «Ε.Τ.»: Οι πλανήτες το «κλειδί»

eleftherostypos.gr
Το πολυτιμότερο κατάλοιπο της αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας, ο περίφημος Μηχανισμός των Αντικυθήρων, «ξεκλειδώνει» τα μυστικά του και μας φέρνει λίγα βήματα πιο κοντά στη λύση του γρίφου. Η διεπιστημονική ομάδα στο University College του Λονδίνου, γνωστή ως Ερευνητική Ομάδα UCL Antikythera, δημοσίευσε στο τελευταίο τεύχος του «Scientific American», τον Δεκέμβριο... The post Μηχανισμός Αντικυθήρων – Έλληνας ερευνητής του μηχανισμού μιλάει στον «Ε.Τ.»: Οι πλανήτες το «κλειδί» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
10:22 12/01/2022

Μηχανισμός Αντικυθήρων στις πληρωμές! ΟΑΕΔ ΕΦΚΑ- Συντάξεις Φεβρουαρίου 2022

ekklisiaonline.gr
Ως άνεργοι μεγαλύτερης ηλικίας για το σκοπό της παρούσας δράσης ορίζονται όσοι έχουν συμπληρώσει το 50ο έτος της ηλικίας τους και διανύουν το 51ο έτος και άνω κατά την ημερομηνία υπόδειξής τους από την αρμόδια υπηρεσία ΚΠΑ2. Το άρθρο Μηχανισμός Αντικυθήρων στις πληρωμές! ΟΑΕΔ ΕΦΚΑ- Συντάξεις Φεβρουαρίου 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:24 11/01/2022

Μηχανισμός Αντικυθήρων: Βρήκαν το password και ξεκλειδώνουν για πρώτη φορά τα μυστικά του

empisteutiko.gr
Η μεγαλοφυΐα του Αρχιμήδη μοιάζει να αναδύεται όλο και πιο καθαρά μέσα από τα παραμορφωμένα θραύσματα του Μηχανισμού των Αντικυθήρων. Κάπως σαν ντετέκτιβ που σχεδιάζουν το προφίλ ενός ασύλληπτου δράστη, οι επιστήμονες φαίνεται πως πλησιάζουν όλο και περισσότερο στην προσωπικότητα του Αρχιμήδη ως σχεδιαστή του πρώτου υπολογιστή στην ιστορία της ανθρωπότητας. Παράλληλα επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται για ένα […] The post Μηχανισμός Αντικυθήρων: Βρήκαν το password και ξεκλειδώνουν για πρώτη φορά τα μυστικά του appeared first on Empisteutiko.gr.
10:56 11/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load