#Κώστας Ήσυχος

«Δουλοπρέπεια από μία επικίνδυνη κυβέρνηση»-Κ.Ήσυχος

militaire.gr
Για «δουλοπρέπεια, τυφλή Νατοϊκή υποταγή και τυχοδιωκτική εξωτερική πολιτική από μια επικίνδυνη κυβέρνηση που θέτει σε ακραίο κίνδυνο τη χώρα και τον λαό» κάνει λόγο σε δήλωση του ο κ.Κώστας Ήσυχος μέλος της ΠΓ ΛΑΕ ΑΑ και πρώην ΑΝΥΕΘΑ. Η δήλωση του: Η πρόσφατη απόλυτα «μυστικοπαθής» επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη στην Οδησσό προκειμένου να συναντήσει τον Β. Ζελένσκι αποδεικνύει με τον πιο έμπρακτο και εμφατικό τρόπο την απόλυτη προσήλωση της Ελληνικής κυβέρνησης στην Ουάσιγκτον και το ΝΑΤΟ. Η πιο τρανή απόδειξη της δουλοπρεπούς νατοϊκής υποταγής της χώρας στον επιθετικό πολεμοχαρή οργανισμό του Αμερικανικού ιμπεριαλισμού έχει ξεπεράσει κάθε ιστορικό προηγούμενο. Ελληνική φρεγάτα στην Ερ
13:00 07/03/2024

«Ρήξη σημαίνει να σπάσουμε το σύνδρομο της Ψωροκώσταινας»-Κώστας Ήσυχος

militaire.gr
Ο Κώστας Ήσυχος πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, είναι υποψήφιος στο νότιο Τομέα της Αττικής με το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη. Ο κ.Ήσυχος πολιτικά ανήκει στη ΛΑΕ, η οποία συμμετέχει στη συμμαχία. Ο κ. Ήσυχος ασκεί κριτική σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ,επισημαίνοντας ότι ψήφισαν από κοινού το 52% των νομοσχεδίων που πέρασαν από την Βουλή.. Τι σημαίνει ρήξη και πόσο πιστεύει ότι ο κόσμος είναι έτοιμος να την επιχειρήσει; Υπάρχουν κάποιοι που πλέον δεν έχουν τίποτα να χάσουν ,λέει ο κ.Ήσυχος και παραθέτει κάποια αριθμητικά στοιχεία για να δείξει ότι δεν είναι λίγοι. «Ρήξη σημαίνει εναλλακτικό σχέδιο για την οικονομία της χώρας…Ρήξη είναι να μην στέλνει η Ελλάδα όπλα στο Κίεβο», λέει. Αναφέρεται στο
06:26 10/05/2023

Κ.Ήσυχος: «Η ΕΕ επιτρέπει την επανίδρυση νέο ναζιστικων  και νεοφασιστικών μορφωμάτων σε χώρες μέλη της»

militaire.gr
Συνέντευξη στο ρωσικό πρακτορείο TASS παραχώρησε ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος. Σχολιάζει τη συνάντηση Πούτιν με τον Κινέζο πρόεδρο,την έκδοση εντάλματος σύλληψης κατά του Ρώσου προέδρου και τη στάση της ΕΕ έναντι της Ρωσίας. Η συνέντευξη: Ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping επισκέπτεται τη Μόσχα και έχει συνομιλίες με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Ρώσος […] The post Κ.Ήσυχος: «Η ΕΕ επιτρέπει την επανίδρυση νέο ναζιστικων  και νεοφασιστικών μορφωμάτων σε χώρες μέλη της» appeared first on Militaire.gr.
12:28 27/03/2023

Στρατούλης στο Νότιο Τομέα, Μαριάνα Τσίχλη στην Α΄Αθήνας

ieidiseis.gr
Ποια στελέχη της ΛΑΕ θα είναι υποψήφιοι με το ΜέΡΑ25 – και πού.150 περίπου στελέχη της ΛΑΕ των Δημήτρη Στρατούλη και Μαριάννας Τσίχλη θα είναι υποψήφιοι με το ΜέΡΑ25, μετά τη συνεργασία που αποφασίστηκε με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, οι δυο γραμματείς της ΛΑΕ θα είναι υποψήφιοι στην πρωτεύουσα. Η Μαριάνα Τσίχλη στην Α΄ Αθηνών και ο Δημήτρης Στρατούλης στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών- και οι δυο, με αυξημένες πληροφορίες εκλογής στη νέα Βουλή. Από τα υπόλοιπα στελέχη, μεταξύ άλλων, υποψήφιοι θα είναι: Ο Κώστας Ήσυχος στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών, ο Θανάσης Πετράκος στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών, ο Στάθης Λεουτσάκος στον Πειραιά (δεν έχει αποφασιστεί ακόμα
06:48 23/03/2023

Πως οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να βοηθήσουν στην κρίση με την έλλειψη φαρμάκων-Κώστας Ήσυχος

militaire.gr
Για την κυβέρνηση και η κρίση φαρμάκων είναι μια «διεθνής κρίση» για την οποία φαίνεται ότι δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα! Στην αρχή ήταν ο κορονοϊός όπου δυστυχώς η Ελλάδα είναι στις πρώτες θέσεις θανάτων…Μετά ήταν ο πόλεμος για τις επιπτώσεις του οποίου επίσης αρνείται να παρέμβει.Και τώρα τα φάρμακα… Λύσεις υπάρχουν. Και για […] The post Πως οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να βοηθήσουν στην κρίση με την έλλειψη φαρμάκων-Κώστας Ήσυχος appeared first on Militaire.gr.
13:04 04/01/2023

Έλληνες σε ουκρανική λίστα θανάτου! Π.Παπαδομανωλάκης

militaire.gr
Έλληνες πολιτικοί, επιστήμονες, ακτιβιστές και δημοσιογράφοι,  «φιγουράρουν» στα κατάστιχα ουκρανικής λίστας θανάτου με την ονομασία «Ειρηνοποιός»! Όλοι χαρακτηρίζονται «εχθροί της Ουκρανίας»! Το θέμα αποκάλυψε Παναγιώτης Παπαδομανωλάκης, στην ιστοσελίδα The Press Project. Ανάμεσα στους στόχους  είναι ο πρώην αναπλ. υπ. Άμυνας Κώστας Ήσυχος, ο πρώην υπ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, η πρώην αναπλ. […] The post Έλληνες σε ουκρανική λίστα θανάτου! Π.Παπαδομανωλάκης appeared first on Militaire.gr.
06:26 06/12/2022

«Είμαστε στη λάθος πλευρά της λογικής κι όχι στη σωστή πλευρά της ιστορίας»-Κ.Ήσυχος

militaire.gr
«Δεν είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας, αλλά στη λάθος πλευρά της λογικής» επισημαίνει ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος σχολιάζοντας τη στάση όχι μόνο της κυβέρνησης αλλά και την αντιπολίτευσης στο θέμα του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας. Ο κ.Ήσυχος δείχνει τον τρόπο με τον οποίο η Τουρκία έχει εκμεταλλευθεί τις εξελίξεις και τον συγκρίνει με όσα η […] The post «Είμαστε στη λάθος πλευρά της λογικής κι όχι στη σωστή πλευρά της ιστορίας»-Κ.Ήσυχος appeared first on Militaire.gr.
12:22 03/11/2022

Πόσο σοβαρή είναι η κρίση με το Ιράν; Ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ Κ.Ήσυχος εξηγεί

militaire.gr
Ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος μιλά για το νέο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα, αυτή τη φορά με το Ιράν! Την ώρα που ακόμη και οι ΗΠΑ «διακριτικά» προσπαθούν να έχουν μια «επαφή» ακόμη και με το Ιράν, η Ελλάδα εμφανίζεται ξανά στην «αμερικανική εμπροσθοφυλακή»! Ο κ.Ήσυχος μιλά για μετατροπή της χώρας σε […] The post Πόσο σοβαρή είναι η κρίση με το Ιράν; Ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ Κ.Ήσυχος εξηγεί appeared first on Militaire.gr.
15:40 30/05/2022

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα μετατρέψει τη Ελλάδα σε Γκουαντάναμο της Μεσογείου»; Κ.Ήσυχος

militaire.gr
Ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος σχολιάζει την πολιτική κυβέρνησης Μητσοτάκη στα θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής επικεντρώνοντας στις αποφάσεις για αποστολή όπλων στην Ουκρανία αλλά και για την ακατανόητη ενέργεια κατάσχεσης ιρανικού πετρελαίου από ρωσικό δεξαμενόπλοιο που έφερε την αντίδραση της Τεχεράνης. Ο Κ. Ήσυχος γράφει «Βασιλικότεροι του Βασιλέως», «Νατοικοτεροι του ΝΑΤΟ», «Αμερικανικοτεροι των Αμερικανών» […] The post «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα μετατρέψει τη Ελλάδα σε Γκουαντάναμο της Μεσογείου»; Κ.Ήσυχος appeared first on Militaire.gr.
06:16 29/05/2022

«Η πειθαρχημένη νατοϊκή Ελλάδα αυτοκτονεί γεωστρατηγικά και διπλωματικά»-Κώστας Ήσυχος

militaire.gr
Του Κώστα Ησυχου * Ο καλός « μαθητής του ΝΑΤΟ» θα μείνει μετεξεταστέος , αφού είναι προβλέψιμος, ανίκανος να ορθώσει μια φωνη θετικής ουδετερότητας, σύνεσης , διπλωματικής ειρηνικής προοπτικής στην ουκρανική κρίση. Τον ρόλο αυτό η σημερινή κυβέρνηση, τον εκχώρησε στο καθεστώς Ερντογκαν, που «ξεπλένει» κάθε παράνομη στρατιωτική εμπλοκή της χώρας του ( Κύπρος, Συρια, […] The post «Η πειθαρχημένη νατοϊκή Ελλάδα αυτοκτονεί γεωστρατηγικά και διπλωματικά»-Κώστας Ήσυχος appeared first on Militaire.gr.
21:34 07/04/2022

25 έως 30 εργαστήρια έρευνας βιολογικών όπλων στην Ουκρανία που θα έμπαινε στο ΝΑΤΟ-Κ.Ήσυχος

militaire.gr
Οι πληροφορίες κυκλοφορούσαν και για όσους δεν ήθελαν να τις πιστέψουν ,ήρθε η αναπληρώτρια ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ να τις επιβεβαιώσει: στην Ουκρανία υπάρχουν 25 με 30 εργαστήρια ερευνών για βιολογικά όπλα! Όπως φαίνεται υπό την επίβλεψη του Πενταγώνου. Ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος μιλά στο Militaire.gr για το θέμα αποκαλύπτοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Το […] The post 25 έως 30 εργαστήρια έρευνας βιολογικών όπλων στην Ουκρανία που θα έμπαινε στο ΝΑΤΟ-Κ.Ήσυχος appeared first on Militaire.gr.
12:24 09/03/2022

Ελληνοαμερικανική συμφωνία: «Ας διαβάσουμε την ιστορία μας και τη δήλωση Κίσινγκερ»-Κ.Ήσυχος

militaire.gr
Γράφει ο Κώστας Ήσυχος* Οι τυμπανοκρουσίες κυρίαρχων ΜΜΕ για τη νέα «αμυντική συμφωνία» Ελλάδας – ΗΠΑ συνεχίζονται και εντείνονται, αναμασώντας ένα και μοναδικό ευτελές επιχείρημα, ότι έτσι διασφαλιζόμαστε από την τουρκική προκλητικότητα, τόσο διπλωματικά όσο και στρατιωτικά, και ότι ο εκνευρισμός του Τούρκου προέδρου έχει φτάσει στα ύψη. Η συγκεκριμένη αυτή συμφωνία, σύμφωνα με τις […] The post Ελληνοαμερικανική συμφωνία: «Ας διαβάσουμε την ιστορία μας και τη δήλωση Κίσινγκερ»-Κ.Ήσυχος appeared first on Militaire.gr.
06:20 17/10/2021

“Πόλεμος ή Ειρήνη”; 6 σημεία για τα ελληνοτουρκικά και την εξωτερική πολιτική

militaire.gr
Η ελληνογαλλική συμφωνία και οι σχέσεις με την Τουρκία θα είναι το θέμα συζήτησης το πρωί της Κυριακής στον πολυχώρο πολιτισμού Σκαλί Art, στη Λεωφόρο Ειρήνης 30-32 στην Ηλιούπολη. Οι συγγραφείς του βιβλίου “Πόλεμος και Ειρήνης- 6 σημεία για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την εξωτερική πολιτική”, Κώστας Ήσυχος και Δημήτρης Καλτσώνης θα μιλήσουν για την […] The post “Πόλεμος ή Ειρήνη”; 6 σημεία για τα ελληνοτουρκικά και την εξωτερική πολιτική appeared first on Militaire.gr.
22:22 09/10/2021

Την πρώτη της πολιτική εμφάνιση θα κάνει στη ΔΕΘ η «Αριστερή Πρωτοβουλία Διαλόγου και Δράσης»

Newsbeast.gr
Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση το νέο σχήμα «Αριστερή Πρωτοβουλία Διαλόγου και Δράσης» η οποία απαρτίζεται κυρίως από ανένταχτα στελέχη της ριζοσπαστικής Αριστεράς που επιθυμούν να καλύψουν το κενό που εκτιμούν ότι αφήνει στον ευρύτερο αριστερό χώρο η στροφή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο κέντρο. Έτσι στη συμπρωτεύουσα αναμένεται να ανηφορήσουν μεταξύ άλλων πρώην βουλευτές και στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως είναι ο Δημήτρης Στρατούλης, ο Νίκος Χουντής, ο Κώστας Λαπαβίτσας, η Μάνια Παπαδημητρίου, η Γιώτα Σταθά και ο Κώστας Ήσυχος, καθώς επίσης και δημοσιογράφοι που στηρίζουν την πρωτοβουλί
12:26 08/09/2021

Μετά από τη Βενεζουέλα “πιάσαμε” την Κούβα! Τι κείμενο σπεύδει να υπογράψει η κυβέρνηση

militaire.gr
Μετά από τις αγωνίες που είχε η κυβερνητική παράταξη για τη Βενεζουέλα με τα γνωστά αποτελέσματα, τώρα σπεύδει να “βάλει τάξη” και στην Κούβα. Ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος με δήλωση του σχολιάζει : “Ένα κατάπτυστο κείμενο που η Ουάσιγκτον ως επικεφαλής ιμπεριαλιστική δύναμη με δεκαοκτώ χώρες ανάμεσα τους και η Ελλάδα κυκλοφόρησε χθες και […] The post Μετά από τη Βενεζουέλα “πιάσαμε” την Κούβα! Τι κείμενο σπεύδει να υπογράψει η κυβέρνηση appeared first on Militaire.gr.
14:42 27/07/2021

“Εγκλήματα πολέμου στην Παλαιστίνη και ατιμωρησία”- Κώστας Ήσυχος 

militaire.gr
Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΗΣΥΧΟΣ πρώην ΑΝΥΕΘΑ Συνολικά η όλη κατάσταση στην Παλαιστίνη, στα κατεχόμενα εδάφη , ´αλλα και στην λωρίδα της Γάζας εχει διαμορφώσει ενα τοπίο εφιαλτικό, μια σύγχρονη « κόλαση του Δάντη» . Φτάνει κανεις να δει τις εικόνες νεκρών  αμάχων , ιδαιτερα γυναικες και μικρά παιδια.   Οι δυσανάλογες στρατιωτικές επιθέσεις  του Ισραήλ […] The post “Εγκλήματα πολέμου στην Παλαιστίνη και ατιμωρησία”- Κώστας Ήσυχος  appeared first on Militaire.gr.
15:24 19/05/2021

Κώστας Ήσυχος για πρέσβη Βενεζουέλας: Η παρέμβαση Τσίπρα έφερε αποτελέσματα

topontiki.gr
Στην υπόθεση του πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας στην Ελλάδα και στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών εργαζομένων στην πρεσβεία αναφέρεται με δήλωσή του ο Κώστας Ήσυχος πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και […]
21:58 13/04/2021

Κώστας Ήσυχος: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σεξουαλική παρενόχληση γυναικών από τον πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας

Newsbeast.gr
Τη δική του απάντηση και διάσταση των γεγονότων που αφορούν τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης πέντε γυναικών υπαλλήλων της πρεσβείας της Βενεζουέλας από τον ίδιο τον πρώην πρέσβη, δίνει ο πρώην αναπληρωτής Άμυνας Κώστας Ήσυχος. Με ανακοίνωσή του, τονίζει ότι «από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε για τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου πρέσβη προέβη σε κινήσεις […]
14:45 12/04/2021

Απάντηση Κ. Ήσυχου στα δημοσιεύματα για τον πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας

efsyn.gr
Ανακοίνωση με την οποία απαντά σε δημοσιεύματα σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης Ελληνίδων, υπαλλήλων της πρεσβείας της Βενεζουέλας, από πρώην πρέσβη, εξέδωσε ο πρώην υπουργός, Κώστας Ήσυχος.
21:04 11/04/2021

Ποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να «κουκουλώσει» τις καταγγελίες για τον πρέσβη της Βενεζουέλας!

paraskhnio.gr
Ποιο είναι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που της ζήτησε να μη δημοσιοποιηθούν οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από τον πρέσβη της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, δίνει η τότε σεφ της πρεσβείας, Ξένια Μπουζαρανίδου. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Τα Νέα», υποστηρίζει ότι το τότε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και αργότερα αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Κώστας Ήσυχος, μαζί με […] The post Ποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να «κουκουλώσει» τις καταγγελίες για τον πρέσβη της Βενεζουέλας! appeared first on Paraskhnio.gr.
12:25 09/04/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load