#Κρέας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κετογονική δίαιτα - Ποιες τροφές μπορείτε να καταναλώσετε

pronews.gr
Η κετογονική δίαιτα έχει μελετηθεί εκτενώς και έχει αποδειχθεί ότι έχει αρκετά σημαντικά οφέλη σχετικά με την απώλεια βάρους. Η κετογονική δίαιτα είναι μια δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες και μέτριας περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη. Αυτό θέτει τον οργανισμό σας σε κατάσταση κέτωσης. Όταν η διατροφή σας στερείται υδατάνθρακες, αλλά έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, το συκώτι σας δημιουργεί κετόνες. Αυτές είναι ουσίες που παράγονται όταν ο οργανισμός διασπά το λίπος για ενέργεια. Η διαδικασία της κέτωσης μεταβολίζει το λίπος για να παρέχει ενέργεια, πράγμα που σημαίνει ότι καίτε λίπος και όχι υδατάνθρακες για να πάρετε ενέργεια. Ως αποτέλεσμα, μπορεί
10:16 03/12/2019

Οι τροφές που βλάπτουν την υγεία μας και πρέπει να αποφεύγουμε

pronews.gr
Οι πουρίνες (συγκεκριμένες χημικές ενώσεις που βρίσκονται σε ορισμένα τρόφιμα), όταν διασπώνται, δημιουργούν το ουρικό οξύ. Μια διατροφή πλούσια σε πουρίνες μπορεί να αυξήσει το ουρικό οξύ στον οργανισμό, κάτι που πολλές φορές οδηγεί σε ουρική αρθρίτιδα. Σε γενικές γραμμές, το κρέας και τα θαλασσινά μπορεί να αυξήσουν το ουρικό οξύ και τον κίνδυνο ουρικής αρθρίτιδας. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο αυτό. Τι πρέπει να προσέχετε για το ουρικό οξύ Τροφές που πρέπει να ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΤΕ επειδή έχουν πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πουρίνες και μπορούν να αυξήσουν το ουρικό οξύ: Κρέας από τα όργανα των ζώων (συκώτι, νεφρά κλπ) Κρέατα και αλλαντικά, όπως μπέικον, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί
18:17 02/12/2019

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ουρικό οξύ - Ποιες τροφές μπορείτε να καταναλώσετε και ποιες όχι

pronews.gr
Οι πουρίνες όταν διασπώνται, δημιουργούν το ουρικό οξύ. Έτσι, μια διατροφή πλούσια σε αυτές μπορεί να αυξήσει το ουρικό οξύ στον οργανισμό, κάτι που δε θέλουμε καθώς ενδέχεται να οδηγήσει σε ουρική αρθρίτιδα. Σε γενικές γραμμές, το κρέας και τα θαλασσινά μπορεί να αυξήσουν το ουρικό οξύ και τον κίνδυνο ουρικής αρθρίτιδας. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο αυτό. Τι πρέπει να προσέχετε για το ουρικό οξύΤροφές που πρέπει να ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΤΕ επειδή έχουν πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πουρίνες και μπορούν να αυξήσουν το ουρικό οξύ: Κρέας από τα όργανα των ζώων (συκώτι, νεφρά κλπ) Κρέατα και αλλαντικά, όπως μπέικον, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί και κρέας από κυνήγι Οποιαδήποτε άλλα κρέατα σε
14:17 02/12/2019

Αυτές είναι οι τροφές που μπορείτε να φάτε ακόμα και αν έχουν αρχίσει να μουχλιάζουν

pronews.gr
Στη λογική της μείωσης της σπατάλης τροφίμων και του περιορισμού των περιττών εξόδων, ξεχωρίζουμε ποια τρόφιμα είναι ασφαλή προς κατανάλωση ακόμη και αν έχουν αρχίσει να μουχλιάζουν. Μπορεί γενικά να αποφεύγουμε τα μουχλιασμένα φαγητά, ωστόσο κάποια από αυτά μπορούν να καταναλωθούν αν απλά αφαιρέσουμε το κομμάτι που έχει εμφανίσει μούχλα. Άλλα πάλι, καλό θα είναι να πεταχτούν για να μην θέτουμε σε κίνδυνο την υγεία μας. Αναρωτιέστε σε ποια μουχλιασμένα φαγητά λέμε ναι και σε ποια όχι; Δείτε παρακάτω τη λίστα που δημοσίευσε ο Independent. Τα τρόφιμα που μπορείς να φας ακόμη και αν έχουν μουχλιάσει: Αλλαντικά Σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ, είναι απολύτως φυσιολογικό τα τρόφιμα που φυλάσ
14:10 17/11/2019

Νέο διατροφικό σκάνδαλο -Κρέας καμηλοπάρδαλης πωλείται ως βοδινό! (βίντεο)

olympia.gr
Ένα νέο διατροφικό σκάνδαλο, αυτή τη φορά με κρέας καμηλοπάρδαλης έρχεται από την Αφρική. Το Ινστιτούτο Αφρικανικής Άγριας Ζωής, ένας…
20:58 30/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load