#Κομμουνισμός

H Baba Vanga έχει προβλέψει με ημερομηνίες τι θα συμβεί πριν το «τέλος»: Ευρωπαϊκός πόλεμος, Κομμουνισμός και εξωγήινοι

Gazzetta
Οι τρομακτικές προφητείες της Baba Vanga έχουν προκαλέσει δέος και προβληματισμό στους προληπτικούς ανθρώπους, με αρκετούς να αναρωτιούνται αν τελικά οι προβλέψεις της είναι απλώς ένα παιχνίδι τύχης.
17:02 14/10/2024

Φασισμός και κομμουνισμός το ίδιο σύμφωνα με υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ

militaire.gr
Στο μπαράζ απαγορεύσεων κομμάτων για τις εκλογές της 21ης Μαίου, κάποιοι έβαλαν στη συζήτηση και το ΚΚΕ. Υπήρξε και κομματικός σχηματισμός που έκανε ενέργειες για την απαγόρευση του... Σε αυτό το κλίμα έρχεται και η δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ -στέλεχος της Αστυνομίας και συνδικαλιστής- Σπήλιου Κρικέτου ο οποίος αμφισβήτησε τη νομιμότητα του ΚΚΕ Στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Kontra Channel είπε ότι  "εφόσον η θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι αυτή (ότι Ναζισμός και Κομμουνισμός είναι το ίδιο) το ίδιο πιστεύω κι εγώ». Τι λέει το ΚΚΕ; The post Φασισμός και κομμουνισμός το ίδιο σύμφωνα με υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ appeared first on Militaire.gr.
08:46 05/05/2023

Χαμός με την δήλωση υποψήφιου της ΝΔ ότι “Ναζισμός και ΚΚΕ είναι το ίδιο” στο Kontra24

olympia.gr
Ο υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία ο Σπήλιος Κρικέτος, ανέφερε ότι “Εφόσον η θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι αυτή (ότι Ναζισμός και Κομμουνισμός είναι το ίδιο) το ίδιο πιστεύω κι εγώ” στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη Χαμός με την δήλωση υποψήφιου της ΝΔ ότι “Ναζισμός και ΚΚΕ είναι το ίδιο” στο Kontra24 - olympia
01:40 05/05/2023

«Η Σιωπή», οι Γενοκτονίες του Κομμουνισμού και του Ισλαμισμού, το Μαρτύριο και οι Μάρτυρες

vimaorthodoxias.gr
Από τον π. Πέτρο Μινώπετρο «Από το 1917 μέχρι το 1959 ο Κομμουνισμός κόστισε στη Σοβιετική Ένωση 110 εκατομμύρια ζωές» Αλεξάντρ Σολζενίτσιν ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ: «Η Σιωπή» (Silence) είναι έγχρωμη δραματική ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε αμερικανικής παραγωγής 2016, σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε. Παίζουν: Άντριου Γκάρφιλντ, Ταντανόμπου Ασάνο, Άνταμ Ντράιβερ, Λίαμ Νίσον, Ισέι Ογκάτα. Διανομή: Spentzos. Διάρκεια: […]
21:02 28/09/2021

Κομμουνισμός στην Αμερική;;; Φυσικά, δείτε το ΒΙΝΤΕΟ, καθώς τα πράγματα ξεφεύγουν!!!

el.gr
Ιδού λοιπόν... Το άρθρο Κομμουνισμός στην Αμερική;;; Φυσικά, δείτε το ΒΙΝΤΕΟ, καθώς τα πράγματα ξεφεύγουν!!! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
17:44 14/09/2021

Κομμουνισμός μέσα στην Ευρώπη!!! Ελέγχουν πολίτες που πίνουν τον καφέ τους – ΒΙΝΤΕΟ

el.gr
Αυτό συμβαίνει στην Γαλλία! Το άρθρο Κομμουνισμός μέσα στην Ευρώπη!!! Ελέγχουν πολίτες που πίνουν τον καφέ τους – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
09:02 10/08/2021

Ισλάμ και Κομμουνισμός πάνε πακέτο!!!Πακιστανός πρωθυπουργός : ¨Το μονοκομματικό σύστημα της Κίνας είναι καλύτερο από αυτό με τις εκλογές¨ !

el.gr
Ο Πρωθυπουργός του Πακιστάν Ιμράν Χάν, δήλωσε: Το άρθρο Ισλάμ και Κομμουνισμός πάνε πακέτο!!!Πακιστανός πρωθυπουργός : ¨Το μονοκομματικό σύστημα της Κίνας είναι καλύτερο από αυτό με τις εκλογές¨ ! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
19:58 02/07/2021

«Κομμουνισμός ή ελευθερία;»! Ξαφνικός πολιτικός «τυφώνας» στην Ευρώπη με την «Ισπανίδα Τραμπ», vid

el.gr
Θέλει την εξουσία… Το άρθρο «Κομμουνισμός ή ελευθερία;»! Ξαφνικός πολιτικός «τυφώνας» στην Ευρώπη με την «Ισπανίδα Τραμπ», vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
12:32 04/05/2021

Ιζαμπελ Ντίας Ατζούσο: Ποια είναι η «Ισπανίδα Τραμπ» που θα αλώσει απόψε την Μαδρίτη

hellasjournal.com
«Κομμουνισμός ή Ελευθερία», με αυτό το διαφιλονικούμενο σύνθημα η πρόεδρος
12:00 04/05/2021

Ζήτω ο Κομμουνισμός! Ελλάδα 2.0 το σχέδιο της κυβέρνησης – Ξεκινά η Μεγάλη Επανεκκίνηση, vid

el.gr
Ανακατανομή Εθνικού πλούτου και «πράσινη οικονομία»... Το άρθρο Ζήτω ο Κομμουνισμός! Ελλάδα 2.0 το σχέδιο της κυβέρνησης – Ξεκινά η Μεγάλη Επανεκκίνηση, vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
11:26 31/03/2021

«Φιλελέ» …Κομμουνισμός στα Νοσοκομεία Αναφοράς; Απαιτείται σεβασμός και προτεραιότητα στους Ελληνες

hellasjournal.com
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΒΑΛΙΑ Αν αντιλαμβάνομαι ορθά, έτσι και σε βρει το κακό, δεν έχεις πολλές εναλλακτικές. Το κράτος σε
06:09 20/09/2020

«Ρουκέτα» στην Βουλή: «Παράδεισος ο Κομμουνισμός» (ΒΙΝΤΕΟ)

el.gr
Χωρίς σχόλια: Το άρθρο «Ρουκέτα» στην Βουλή: «Παράδεισος ο Κομμουνισμός» (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
20:40 27/07/2020

Κομμουνισμός του 21ου αιώνα ο αντιρατσισμός;

protagon.gr
Επειτα από τα κύματα διαδηλώσεων που ακολούθησαν τον φόνο του Φλόιντ άναψε η συζήτηση για μια νέα ερμηνεία του κόσμου. Ο Αλέν Φινκιελκρότ λέει ότι σήμερα η «ντροπή του λευκού» είναι αυτή που έχει αντικαταστήσει την ντροπή για την αστική καταγωγή. Ομως υπάρχει και αντίλογος The post Κομμουνισμός του 21ου αιώνα ο αντιρατσισμός; appeared first on Protagon.gr.
21:32 22/06/2020

Με αφορμή τις διαδηλώσεις στις ΗΠΑ: Ο φετιχισμός του ατομικού ανθρώπου και τα μέτρα περιορισμού

spoilers
Πολλά μπορούμε να γράψουμε και να πούμε για τα μέτρα της καραντίνας στον καιρό του κορωνοϊού. Για την ακρίβεια πάμπολλα. Και στα πλαίσια αυτής της κουβέντας είναι λογικό να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε, να τσακωθούμε και να τα ξαναβρούμε. Ωστόσο μέσα από κάποιες αντιδράσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ φάνηκε ξεκάθαρα κάτι που μέχρι ώρας το λέγαμε ορισμένοι και σε πολλούς κακοφαινόταν. Πριν λίγες μέρες στις ΗΠΑ είδαμε ένοπλους ακροδεξιούς στην πολιτεία του Μίσιγκαν να απαιτούν άρση των μέτρων της καραντίνας, γιατί αυτά ακριβώς αντιβαίνουν και παραβιάζουν την ατομική ελευθερία τους στο να δρουν και να μετακινούνται δίχως περιορισμούς. Είδαμε επίσης πλακάτ Αμερικανών γεμάτα οργή να δηλώνου
15:20 20/04/2020

Ο πάντα επίκαιρος κ. Μπαστιά

lykavitos.gr
Το βιβλίο του Φρεντερίκ Μπαστιά «Προστατευτισμός και Κομμουνισμός» που μοίρασε πριν λίγες ημέρες η εφημερίδα ο Φιλελεύθερος σε συνεργασία με το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών (ΚΕΦΙΜ) ηταν μια σημαντικότατη προσφορά στο αναγνωστικό κοινό. Άλλα δύο μόλις έργα του Μπαστιά έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά, ο «Νόμος» και η «Σπασμένη τζαμαρία», ενδεικτικό κι αυτό της πλήρους κυριαρχίας για […]
11:16 19/01/2020

Το μέλλον της ανθρωπότητας: Μόνος σε αεροδρόμιο της Β.Κορέας (Βίντεο)

el.gr
Ολοκληρωτικός Κομμουνισμός: Μόνος σε αεροδρόμιο της Β.Κορέας. Συγκλονισμένος ταξιδιώτης περιγράφει την εμπειρία του από το ταξίδι που έκανε στην Βόρεια Κορέα. Άδειοι δρόμοι, πλατείες και αεροδρόμια. Χώρα φάντασμα στην κυριολεξία: Απόλυτος έλεγχος. Απόλυτη μοναξιά. Αυτός είναι ο κόσμος που ετοιμάζουν για όλους και για όλες. Έχουμε χρέος να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ! Τα σχόλια αλλά […] The post Το μέλλον της ανθρωπότητας: Μόνος σε αεροδρόμιο της Β.Κορέας (Βίντεο) appeared first on EL.
09:30 15/11/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load