#Καλλισθένης

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Οκτωβρίου

eleftherostypos.gr
Σήμερα, 4 Οκτωβρίου είναι των Αγίων Δομνίνης και Βερίνης, Αγίου Ιεροθέου του Αρεοπαγίτου, Αγίων Αδαύκτου και Καλλισθένης. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν οι: Βερίνα, Βερίνη, Βέρα, Βερούλα, Βερούλη, Ιερόθεος, Καλλισθένης, Καλλισθένη. Παράλληλα είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων Ανατολή: 07.24 Δύση: 19.03 Σελήνη 17 ημερών Το άρθρο Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Οκτωβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
00:32 04/10/2024

Ομιλία της Γερόντισσας Καλλισθένης ενώπιον νέων της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης

ekklisiaonline.gr
Με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και υπό την καθοδήγηση του Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριάκου, η Νεολαία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης Go Youth Melbourne διοργάνωσε την πρώτη της ομιλία για το έτος 2023. Προσκεκλημένες ήταν η Γερόντισσα Καλλισθένη και η αδελφή Γρηγορία από την Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου Geelong. Το άρθρο Ομιλία της Γερόντισσας Καλλισθένης ενώπιον νέων της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:30 08/03/2023

Πέθανε ο Ηρακλής Καλλισθένης

pagenews.gr
Ηρακλής Καλλισθένης: Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο «βασιλιάς» της γούνας Ηρακλής Καλλισθένης. Είχε ξεκινήσει να γράφει βιβλίο για τη ζωή του.
11:00 26/06/2021

Ηρακλής Καλλισθένης: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο «βασιλιάς» της γούνας

ProtoThema.gr
Σημαντικό το έργο που άφησε ως «παρακαταθήκη» ο βραβευμένος επιχειρηματίας τόσο στον τομέα της γουνοποιίας όσο και στην ελληνική κοινότητα μέσω του φιλανθρωπικού του έργου - Πώς κατάφερε να αναρριχηθεί στην κορυφή παγκόσμιου επιχειρείν
10:36 26/06/2021

Σαν σήμερα, Γιορτή σήμερα 4 Οκτωβρίου, εορτολόγιο

tilegrafimanews.gr
Εορτολόγιο: Βερίνα, Βερίνη, Βέρα, Βερούλα, Βερούλη. Ιερόθεος. Καλλισθένης, Καλλισθένη. 4 Οκτωβρίου: Άγιος Ιερόθεος Επίσκοπος Αθηνών – Ο Άγιος Ιερόθεος ήταν πλατωνικός φιλόσοφος και ένας από τα εννέα μέλη του Συμβουλίου της Γερουσίας του Αρείου Πάγου. Αφού δέχθηκε και διδάχθηκε την πίστη του Χριστού από τον Απόστολο Παύλο, χειροτονήθηκε πρώτος επίσκοπος Αθηνών. Μαθητής του υπήρξε ο […]
00:11 04/10/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load