#Εργόσημο

Εργόσημο: Στο τραπέζι επιβολή ανώτατου πλαφόν στις αμοιβές των εργατών 

Newsit
Επιβολή ανώτατου πλαφόν στις αμοιβές των εργατών οι οποίοι υπάγονται στο καθεστώς ασφάλισης (ΕΦΚΑ) του εργοσήμου βρίσκεται στο τραπέζι του Υπουργείου Εργασίας, χωρίς όμως να έχει κλειδώσει ένα τέτοιο σενάριο και προφανώς ούτε το ποσό αυτό του πλαφόν. Και αυτό προκειμένου να αντιμετωπιστούν φαινόμενα τα οποία έχει εντοπίσει ο ΕΦΚΑ, σύμφωνα με τα οποία εργοδότες ... Περισσότερα To άρθρο Εργόσημο: Στο τραπέζι επιβολή ανώτατου πλαφόν στις αμοιβές των εργατών  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:10 23/08/2024

Μάκης Βορίδης: Εργόσημο από ΟΓΑ για τους εργάτες γης

paraskhnio.gr
Λύση στο θέμα των μετακλητών εργατών γης δόθηκε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ παράλληλα πάρθηκαν αποφάσεις με τις οποίες ενθαρρύνεται η απασχόληση στον αγροτικό τομέα. Ο υπουργός Μάκης Βορίδης, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, κατόπιν συννεννόησης με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, διευθέτησαν το ζήτημα της ασφάλισης των μετακλητών εργατών γης. Έτσι, σε […] The post Μάκης Βορίδης: Εργόσημο από ΟΓΑ για τους εργάτες γης appeared first on Paraskhnio.gr.
11:58 01/06/2020

Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας: 'Λυπούμαστε για την θλιβερή απόφαση της Ελλαδικής Εκκλησίας'

.romfea.gr
Του Αιμίλιου Πολυγένη Την λύπη του για την επίσημη αναγνώριση της αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας από την Ελλαδική Εκκλησία, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Σεβ. Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας. "Λυπούμαστε που η Ελλαδική Εκκλησία έλαβε μια τέτοια απόφαση, αλλά με αυτό καταλαβαίνουμε ότι η Ελλαδική Εκκλησία δεν είναι ανεξάρτητη" - δήλωσε ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας σε δημοσιογράφους. Ο Ρώσος Ιεράρχης πρόσθεσε ότι "δεν υπάρχει πληρης αυτοκεφαλία στην Ελλάδα, αφού οι μισοί Ιεράρχες σχεδόν είναι του Οικουμενικού Πατριαρχείου, επομένως δεν υπάρχει καμία εξωτερική πολιτική, πάντα ακολουθούν την στάση του Πατριαρχείου". Τέλος ο Μητροπολίτης Β
10:49 30/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load