#Δημήτρης Εμμανουηλίδης

Εμμανουηλίδης: Σκόραρε στην έδρα της Μπρόντμπι και πανηγύρισε έξαλλα στο πέταλο των οπάδων της Βέιλε (vid)

Gazzetta
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης άνοιξε το σκορ για τη Βέιλε στην έδρα της Μπρόντμπι και έτρεξε στο πέταλο των φιλοξενούμενων οπαδών για να πανηγυρίσει.
22:19 29/07/2024

Ο Εμμανουηλίδης επέστρεψε στη δράση έπειτα από 1,5 χρόνο

aek1924.gr
Ο μακρύς και σκληρός δρόμος της αποθεραπείας ολοκληρώθηκε και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης βρίσκεται ξανά στο χορτάρι για λογαριασμό της Βέιλε, έπειτα από περίπου 1,5 χρόνο. Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης άφησε πίσω του όλα τα εμπόδια που προέκυψαν στην καριέρα του τον τελευταίο χρόνο, ύστερα από τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον περασμένο Μάρτιο κατά την προπόνηση της Βέιλε […] The post Ο Εμμανουηλίδης επέστρεψε στη δράση έπειτα από 1,5 χρόνο appeared first on AEK1924.gr.
21:37 19/02/2024

Βέιλε: Ρήξη χιαστών ο Εμμανουηλίδης

fosonline.gr
Άτυχος στάθηκε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών.
19:10 03/02/2023

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Newsit
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, χάνοντας το υπόλοιπο της χρονιάς με τη Βέιλε. Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε μια από τις προπονήσεις της Βέιλε στη διάρκεια της προετοιμασίας της στην Τουρκία για το δεύτερο μισό της σεζόν και τις επόμενες ημέρες θα ... Περισσότερα To άρθρο Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:54 03/02/2023

Εμμανουηλίδης: Άλλαξε... ρόλο και περιέγραψε αγώνα τοπικού στο Youtube (vid)

Gazzetta
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης αποφασίσει να υπηρετήσει το ποδόσφαιρο και από μία άλλη πλευρά από εκείνη του παίκτη για αλλαγή και περιέγραψε αγώνα τοπικού της ΕΠΣ Μακεδονίας.
15:22 11/12/2022

Παναθηναϊκός: Έχει κάνει restart στην καριέρα του, μπορεί να γυρίσει;

sportime.gr
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έχει αρχίσει να κάνει σπουδαία πράγματα στη Δανία και δεν είναι λίγοι όσοι μιλούν για επιστροφή στον Παναθηναϊκό! Μπορεί να γίνει; Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
14:02 24/11/2022

Εμμανουηλίδης: Σκόραρε υπέροχο τέρμα στην ήττα της Βέιλε (vid)

Gazzetta
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης σκόραρε το ένατο φετινό του τέρμα στην εντός έδρας ήττα της Βέιλε από την Χίλεροντ με 3-2.
14:10 07/11/2022

Βγάζει μάτια ο Εμμανουηλίδης, νέα γκολάρα στη Δανία (video)

onsports.gr
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης πέτυχε ένα ακόμα θαυμάσιο γκολ με την…
16:16 30/10/2022

Εμμανουηλίδης: Τρομερό γκολ του νεαρού επιθετικού στη νίκη της Βέιλε (vid)

Gazzetta
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης με ένα εντυπωσιακό πλασέ σκόραρε στη νίκη της Βέιλε επί της Νίκομπινγκ με 5-4.
15:28 30/10/2022

Εμμανουηλίδης: Η αποθέωση μετά τα δύο γκολ με τους οπαδούς της Βέιλε να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του

aek1924.gr
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Βέιλε μετά τα δύο γκολ επί της Νικόπινγκ ενώ ο ίδιος στις δηλώσεις του τόνισε πως στόχος του είναι η επάνοδος της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Βέιλε επί της Νικόπινκγ την Κυριακή (7/8) το απόγευμα και οδήγησε την […] The post Εμμανουηλίδης: Η αποθέωση μετά τα δύο γκολ με τους οπαδούς της Βέιλε να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του appeared first on AEK1924.gr.
23:12 07/08/2022

Αποθεώθηκε ο Εμμανουηλίδης από τους οπαδούς της Βέιλε (vid)

fosonline.gr
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Βέιλε.
20:46 07/08/2022

Εμμανουηλίδης: Γκολάρα με τη Βέιλε στη νίκη επί NFC, έφτασε τα τέσσερα σε τρία ματς

aek1924.gr
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης σκόραρε ξανά με τη Βέιλε για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην Νικόμπινγκ και οδήγησε την ομάδα του στην τρίτη νίκη σε τρία ματς. Ο 21χρονος εξτρέμ πέτυχε δύο γκολ εκ των οποίων το ένα με πανέμορφη λόμπα. Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης σκόραρε ξανά με τη Βέιλε για την τρίτη αγωνιστική του […] The post Εμμανουηλίδης: Γκολάρα με τη Βέιλε στη νίκη επί NFC, έφτασε τα τέσσερα σε τρία ματς appeared first on AEK1924.gr.
19:52 07/08/2022

Βέιλε: Σκόραρε ξανά ο Εμμανουηλίδης (vid)

fosonline.gr
Δύο νέα γκολ σημείωσε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης στο πρωτάθλημα της Δανίας με τη φανέλα της Βέιλε.
18:24 07/08/2022

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης σκόραρε για τρίτη σερί αγωνιστική στην Δανία

Newsit
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έφτασε τα τέσσερα γκολ με τη Βίελε και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Δανίας. Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης είναι σε… φόρμα! Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού σκόραρε και τα δυο γκολ της Βέιλε στη νίκη επί της Νίκομπινγκ (2-0), σε ματς για την 3η ... Περισσότερα To άρθρο Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης σκόραρε για τρίτη σερί αγωνιστική στην Δανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:22 07/08/2022

Γκολ και ασίστ ο Εμμανουηλίδης (vid)

fosonline.gr
Στην εκτός έδρας νίκη της Βέιλε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης πέτυχε ένα γκολ, είχε μία ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι.
18:00 24/07/2022

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έκανε φοβερή εμφάνιση με γκολ και ασίστ στη Δανία

Newsit
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Δανίας και οδήγησε τη Βέιλε στη Νίκη με 6-0 επί της Χέλσινγκορ. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με πλασέ στην αντεπίθεση, έβγαλε “μαγική” ασίστ για το τέταρτο τέρμα της ομάδας του, ενώ κέρδισε και πέναλτι, ολοκληρώνοντας μία “γεμάτη” εμφάνιση ... Περισσότερα To άρθρο Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έκανε φοβερή εμφάνιση με γκολ και ασίστ στη Δανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:56 24/07/2022

Εμαννουηλίδης: Σούπερ εμφάνιση με γκολ, ασίστ και κερδισμένο πέναλτι στην πρεμιέρα της Βέιλε! (vid)

Gazzetta
Πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξάρα της Βέιλε επί της Χέλσινγκορ (6-0) είχε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο οποίος με γκολ, ασίστ και κερδισμένο πέναλτι οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.
17:32 24/07/2022

Εμμανουηλίδης: Οι ελληνικές «ματιές» και το φρένο της Βέιλε

sportime.gr
Η Βέιλε υποβιβάστηκε, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έχει πέραση, αλλά υπάρχει και ένα σημαντικό αγκάθι. Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.
18:05 11/07/2022

Γουίλσιρ: Ντεμπούτο στην Άαρχους και ήττα από την Βέιλε του Εμμανουηλίδη! (vid)

Gazzetta
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης και η δική του Βέιλε κατάφεραν να χαλάσουν το ντεμπούτο του Τζακ Γουίλσιρ με την Άαρχους παίρνοντας νίκη με σκορ 3-2 σε ματς που είχε και 10λεπτη καθυστέρηση λόγω προβλήματος στους προβολείς!
09:18 26/02/2022

Εκδήλωση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω φύλου και καταγωγής

Newsbeast.gr
Παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Κώστα Τσιάρα, ολοκληρώθηκε η δεύτερη σε σειρά εκδήλωση με θέμα «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον» στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω φύλου και καταγωγής. Στην εκδήλωση συμμετείχαν: Ο κ. Κώστας Τσιάρας, Υπουργός Δικαιοσύνης Ο κ. Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Σύμβουλος Επικρατείας & Γενικός Διευθυντής ΕΣΔΙ Η κ. Μαρία Γαβουνέλη, Καθηγήτρια στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ Ο κ. Richard – Σπύρος Hagabimana, Υποδιοικητής της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης Ο κ. Γιώργος Τζελίλης, Ολυμπιονίκης στην άρση βαρών «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Πρέπει να καταπολεμούμε διαρκώς τον ρατσισμό και τις διακρίσε
18:50 16/12/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load