#Black Adam

Ο Dwayne Johnson αποκάλυψε τη διατροφή που ακολούθησε για το «Black Adam»

neolaia.gr
Ο Dwayne Johnson τρώει τα ίδια έξι γεύματα κάθε μέρα και ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής.
14:28 22/11/2022

Έιμι Άνταμς για την επιστροφή του Χένρι Καβίλ στον ρόλο του Σούπερμαν: «Δεν είναι συναρπαστικό;»

ProtoThema.gr
Μετά την εμφάνισή του στο «Black Adam» ο Χολιγουντιανός ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι επανέρχεται στον  ρόλο του υπερήρωα
10:58 18/11/2022

Συνεχίζει να επελαύνει ο «Black Adam» στο box office

blueskytv.gr
Το «Black Adam» συνεχίζει να παραμένει στην κορυφή του box office παρότι διανύει το δεύτερο Σαββατοκύριακο στις αίθουσες. Η υπερ-ηρωϊκή περιπέτεια, με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Τζόνσον ως έναν «κακό» που υπόσχεται να αλλάξει την «ιεραρχία της εξουσίας» στο σύμπαν της DC, συγκέντρωσε 27,7 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ Παρασκευής και Κυριακής. Μέχρι στιγμής, η ταινία έχει αποφέρει […] Συνεχίζει να επελαύνει ο «Black Adam» στο box office on BLUE SKY.
19:46 31/10/2022

To «Black Adam» θριαμβεύει στο box office

sofokleousin.gr
To «Black Adam» θριαμβεύει στο box officevdounis Sun, 30/10/2022 - 19:37
19:42 30/10/2022

Τα νέα από τις παγκόσμιες κινηματογραφικές αίθουσες

militaire.gr
Το «Black Adam» συνεχίζει να παραμένει στην κορυφή του box office παρότι διανύει το δεύτερο Σαββατοκύριακο στις αίθουσες. Η περιπέτεια κόμικ, με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Τζόνσον ως έναν κακό που υπόσχεται να αλλάξει την «ιεραρχία της εξουσίας» στο σύμπαν της DC, συγκέντρωσε 27,7 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ Παρασκευής και Κυριακής. Μέχρι στιγμής, η ταινία έχει αποφέρει […] The post Τα νέα από τις παγκόσμιες κινηματογραφικές αίθουσες appeared first on Militaire.gr.
19:06 30/10/2022

Μαρκόπουλο: «Μinions 2: Η Άνοδος του Γκρου», «Εισιτήριο για τον Παράδεισο» και «Black Adam» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις»

irafina.gr
Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει τις ταινίες: «Μinions 2: Η Άνοδος του Γκρου», «Εισιτήριο για τον Παράδεισο» και «Black Adam» To ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», εξασφάλισε και παρουσιάζει την ταινία κιν. σχεδίων «Μinions 2: Η Άνοδος του Γκρου», τη ρομαντική κομεντί «Εισιτήριο για τον Παράδεισο» και την ταινία καταιγιστικής δράσης «Black Adam». Πρόγραμμα […]
15:52 26/10/2022

Black Adam στους κινηματογράφους

dete.gr
Ο Ντουέιν Τζόνσον φορά την υπερηρωική στολή του. Ο διάσημος Αμερικανός σταρ μπαίνει για πρώτη φορά σε σούπερ κουστούμι και μεταμορφώνεται στον Black Adam. Ο υπερήρωας αποκτά πανίσχυρες δυνάμεις από επιβλητικούς αρχαίους θεούς, οι οποίες όμως αυτόματα τον καθιστούν αιχμάλωτό τους. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο έμπειρος Ζομ Κολέ-Σερά.
19:00 23/10/2022

Ο πολυετής αγώνας για την κυκλοφορία της ταινίας «Black Adam»

neolaia.gr
Με τη φημολογία πως ο Dwayne Johnson θα υποδυθεί τον «Black Adam» να ξεκινάει από το 2007 και την ταινία να κυκλοφορεί τελικά την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, ρίχνουμε μία ματιά στην πολυετή πορεία και τα διάφορα στάδια που πέρασε το project μέχρι να φθάσει στα σινεμά.
12:00 22/10/2022

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, 20 – 27 Οκτωβρίου

Newsbeast.gr
Πέντε οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη μεγάλη οθόνη, με το «μενού» να έχει κάτι για όλους. Ανάμεσά τους και μια περιπέτεια φαντασίας με τον «Βράχο» Ντουέιν Τζόνσον, σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Black Adam Περιπέτεια φαντασίας, 125΄ Σκηνοθεσία: Ζομ-Κολέτ Σέρα Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Πρις Μπρόσναν, Σάρα Σάχι, Άλντις Χοτζ, Νόα Σεντίνεο, Μο Άμερ, Μαρουάν Κενζάρι, Κουιντέσα Σουίντελ, Μπόντι Σαμπόνι, Τζέιμς Κουσάτι-Μόγιερ, Ούλι Λατούκφου, Βαϊόλα Ντέιβις Στο αρχαίο Κάντακ, ο σκλάβος Τεθ Άνταμ αποκτά θεϊκές δυνάμεις. Όταν, όμως, τις χρησιμοποιεί για εκδίκηση, καταλήγει αιχμάλωτος για 5.000 χρόνια. Όταν επιτέλους απελευθερώνεται στο σήμερα, επιστρέφει δριμύτερος για να συνεχίσει
06:42 20/10/2022

Black Adam: Οι πρώτες κριτικές για τη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του DCEU

neolaia.gr
Οι πρώτες κριτικές για τη νέα ταινία του DCEU «Black Adam» δεν είναι και... τόσο θετικές!
16:04 19/10/2022

BLACK ADAM στις Πληρωμές: ΟΠΕΚΕΠΕ, Επίδομα θέρμανσης αίτηση – Επικουρικές Συντάξεις Νοεμβρίου

ekklisiaonline.gr
Το χρονοδιάγραμμα του e-ΕΦΚΑ προβλέπει την έκδοση των νέων αιτήσεων, με την διαδικασία fast track, σε 3 μήνες από την έκδοση της κύριας, γεγονός που σημαίνει ότι οι νέοι συνταξιούχοι θα λαμβάνουν, εφόσον ο στόχος επιτευχθεί, κύρια και επικουρική σύνταξη το αργότερο μέσα σε 6 μήνες. Το άρθρο BLACK ADAM στις Πληρωμές: ΟΠΕΚΕΠΕ, Επίδομα θέρμανσης αίτηση – Επικουρικές Συντάξεις Νοεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:42 19/10/2022

Προβολή ταινίας "Black Adam" στην Odeon Entertainment

patrasevents.gr
Odeon entertainmentΠέμπτη, 20 Οκτ 2022 20:00Black Adam O κόσμος χρειαζόταν έναν ήρωα. και βρήκε τον Black Adam. Σχεδόν 5.000 χρόνια αφού του δόθηκαν οι πανίσχυρες δυνάμεις των αρχαίων θεών - και η άμεση αιχμαλωσία του - ο Black Adam (Τζόνσον) ελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του και είναι έτοιμος να αποδώσει δικαιοσύνη στον σύγχρονο κόσμο, όπως αυτός νομίζει. Σκηνοθεσία: Χάουμε Κολέτ-ΣεράΗθοποιοί: Ντουέιν Τζόνσον, Άλντις Χοτζ, Νόα Σεντίνεο, Σάρα Σάχι, Μαρβάν Κενζάρι, Κουιντέσσα Σουίντελ, Μπόντι Σαμπόνγκι, Πιρς ΜπρόσνανΔιάρκεια: 124 λεπτάΕίδος ταινίας: Πε...
20:58 18/10/2022

Το μέλλον του DCEU αποκαλύπτεται – «Man of Steel 2», «The Batman 2» και πολλά ακόμα

neolaia.gr
Καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα του «Black Adam», τα σχέδια για το μέλλον του DCEU αρχίζουν να γίνονται ακόμα πιο πολύπλοκα με την ανάμιξη διαφορετικών δημιουργών και χωρίς να διαφαίνεται ένα ενιαίο σχέδιο.
13:34 18/10/2022

Προβολή ταινίας “Black Adam” στον Δημοτικό κινηματογράφο Απόλλων

patrasevents.gr
Δημοτικό κινηματογράφο ΑπόλλωνΠέμπτη, 20 Οκτ 2022 19:00Ο Δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων» επιστρέφει για τη νέα κινηματογραφική χρονιά την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου! Η στιγμή που όλοι οι λάτρεις της έβδομης τέχνης περίμεναν καρτερικά, επιτέλους έφθασε! Το φως του κινηματογραφικού προβολέα θα ανάψει ξανά, ταξιδεύοντας το φιλοθεάμον κοινό σε κόσμους σινεφιλικούς! Από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου η νέα προσθήκη στο υπερηρωικό σύμπαν της DC, καταφθάνει στον κινηματογράφο "Απόλλων" σε πρώτη προβολή! Στηρίξτε την μοναδική κινηματογραφική αίθουσα και μία από τις ελάχιστες εναπομ...
11:20 18/10/2022

Πώς ο Henry Cavill μπορεί να σώσει την comics n’ gaming κοινότητα

onsports.gr
Με την επιστροφή του ως Superman στο Black Adam, οι…
04:40 18/10/2022

Το Black Adam με τον Ντουέιν Τζόνσον στις 20 Οκτωβρίου στο σινεμά

Newsit
Ο ανυπέρβλητος Ντουέιν Τζόνσον φοράει για πρώτη φορά στολή υπερήρωα και πρωταγωνιστεί ως τέλεια ενσάρκωση του αγαπημένου αντιήρωα της DC Μπλακ Άνταμ. Η πολυαναμενόμενη ταινία είναι η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας του συναρπαστικού και αντιφατικού χαρακτήρα. Τη σκηνοθεσία της επικής ταινίας υπογράφει ο Ζομ-Κολέτ Σέρα (Jungle Cruise). Ο Τζόνσον έχει στο πλευρό του τους ... Περισσότερα To άρθρο Το Black Adam με τον Ντουέιν Τζόνσον στις 20 Οκτωβρίου στο σινεμά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:02 15/10/2022

Dwayne Johnson: Είχε μια γλυκιά στιγμή με την πιο μικρή θαυμάστριά του

instyle.gr
Το “Black Adam” του Dwayne Johnson φαίνεται πως θα σπάσει τα ταμεία (κάνει πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου) και ο ηθοποιός προωθεί την ταινία του. Πρόσφατα βρέθηκε στο Μεξικό και εκεί γνώρισε την πιο… μικρή του θαυμάστρια. “Η περιοδεία μας για την ταινία Black Adam ήταν διασκεδαστική και συναισθηματική. Οι άνθρωποι έκλαιγαν και μου προσέφεραν μικρά […] The post Dwayne Johnson: Είχε μια γλυκιά στιγμή με την πιο μικρή θαυμάστριά του appeared first on InStyle.
13:24 07/10/2022

Ο Ντουέιν Τζόνσον έβγαλε τον Black Adam από το "Shazam!"

sofokleousin.gr
Ο Ντουέιν Τζόνσον έβγαλε τον Black Adam από το "Shazam!"aniaka Sun, 21/08/2022 - 20:00
20:02 21/08/2022

Ντουέιν Τζόνσον: Πρεμιέρα τον Οκτώβριο για τον αυτόνομο «Black Adam»

dete.gr
Η πολυαναμενόμενη ταινία «Black Adam» της DC με τον Ντουέιν Τζόνσον αναμένεται να κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο τον ερχόμενο Οκτώβριο, όμως τα αρχικά σχέδια της Warner Bros. ήταν ο ήρωας να εμφανιστεί νωρίτερα το 2019 στην ταινία «Shazam!». Η ταινία «Shazam!» είχε ξεκινήσει να αναπτύσσεται το 2014 με ένα σενάριο που περιελάμβανε ιστορίες για […]
14:40 19/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load