#Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

«Η Χάποελ Τελ Αβίβ βρίσκεται σε επαφές με τον Τριανταφυλλόπουλο»

filathlos.gr
«Η Χάποελ Τελ Αβίβ βρίσκεται σε επαφές με τον Τριανταφυλλόπουλο» 27/06/2023 Στο Ισραήλ ενδέχεται να συνεχίσει ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, αφού όπως μετέδωσε το «sport5.co.il» βρίσκεται σε επαφές με την Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο 30χρονος Ελληνας κεντρικός αμυντικός αποχώρησε πρόσφατα από την πολωνική Πογκόν όπου και ήταν για τέσσερις σερί σεζόν (111 ματς με τη φανέλα της), ενώ τα ηνία της ομάδας του Ισραήλ ανέλαβε πρόσφατα ο Μιχάλης Βαλκάνης.
18:46 27/06/2023

Αποθεώθηκε και αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια την Πογκόν ο Τριανταφυλλόπουλος

Gazzetta
Πριν την έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής στη φετινή σεζόν για την Πογκόν, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας.
16:54 28/05/2023

Καραδοκεί ο ΟΦΗ για Τριανταφυλλόπουλο

fosonline.gr
Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μένει ελεύθερος από την Πόγκον και ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να τον πάρει στο Ηρακλειο.
09:02 28/05/2023

Ισχυρή η έδρα της Πογκόν

grtimes.gr
Μετά τα όσα είδαμε χθες και προχθές στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, παραδοσιακά από τώρα μέχρι και το φινάλε της σεζόν, οι Πέμπτες θα είναι αφιερωμένες στο Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ. ΠΑΟΚ και Άρης ξεκινούν σήμερα τη προσπάθειά τους να μπουν στους ομίλους του Κόνφερενς, ενώ ο Παναθηναϊκός «μπαίνει» ένα γύρο αργότερα. Μάθε ποιές είναι οι καλυτερεσ στοιχηματικεσ εταιριεσ 2022. Στοιχηματικά, θα κινηθούμε με ομάδες που έχουν ήδη αγωνιστεί στα εγχώρια πρωταθλήματά τους και έχουμε εικόνα. Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς θα γίνει στη Πολωνία, εκεί όπου η Πογκόν θα υποδεχθεί τη Μπρόντμπι. ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ: Τα όνειρα είναι… δωρεάν για τη Πογκόν και η Πολωνική ομάδα, που τερμάτισε στη 3η θέση για 2η σε
12:08 21/07/2022

Super League 1: Τον ήθελαν 3 ομάδες στην Ελλάδα, υπογράφει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ – Έμειναν με την όρεξη!

sportime.gr
Όπως φαίνεται ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα και τη Super League 1! Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
09:34 27/04/2022

Παπανικολάου, Τριανταφυλλόπουλος η καλύτερη διαφήμιση στην Πολωνία

sportime.gr
Γιάννης Παπανικολάου και Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στην Ekstraklasa. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
14:46 08/03/2022

Έλληνες του εξωτερικού: Και γκολ και άμυνα ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, πέρασε περιπέτεια ο Τάσος Μπακασέτας στην Πόλη (Vids)

sportime.gr
Τι έκαναν τα πατριωτάκια μας στα γήπεδα του κόσμου αυτό το Σαββατοκύριακο; Το Sportime περνάει από... ακτινογραφία τους Έλληνες του εξωτερικού. Πολύ καλά τα πάει στην Πολωνία ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Γιώργος Καραχάλιος για το sportime.gr.
12:14 08/03/2022

Τριανταφυλλόπουλος: Έκανε επέμβαση στον μηνίσκο

Gazzetta
Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο για πρόβλημα στον μηνίσκο του, το χειρουργείο ήταν επιτυχές και ξεκινάει άμεσα η θεραπεία του...
13:50 28/01/2022

Σπάνιο υλικό: Η Σ.Καρύδη ποζάρει με τον Δ.Παπαμιχαήλ πριν από 27 χρόνια (φώτο)

pronews.gr
O γνωστός ηθοποιός, Ντίνος Καρύδης, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram, ένα στιγμιότυπο που τραβήχτηκε πριν από 27 χρόνια, όταν η κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη έπαιζε στο θέατρο μαζί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Οι δύο ηθοποιού έπαιζαν στην θεατρική παράσταση «Οι τελευταίοι» του Μάξιμ Γκόργκι στο θέατρο Πόρτα, την περίοδο 1994-95, σε σκηνοθεσία Μάγιας Λυμπεροπούλου και μετάφραση Κωστή Σκαλιόρα. Πρωταγωνιστές ήταν οι Δημήτρης Παπαμιχαήλ (Ιβάν), Ξένια Καλογεροπούλου (Σόνια), Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (Γιάκοβ), Κλέων Γρηγοριάδης (Αλέξανδρος), Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Πιότρ), Σμαράγδα Καρύδη (Νάντια), Χριστίνα Αλεξανιάν (Βέρα). Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε την Σμαράγδα Καρύδη με τον Δημήτρη Π
10:48 06/01/2022

Η τελευταία άπαιχτη συνέντευξη του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου

spoilers
Σε ηλικία 65 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, με την είδηση του θανάτου του να σκορπίζει θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η τελευταία άπαιχτη συνέντευξη του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου
17:46 23/08/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load