#Γιώργος Πίττας

«Και έφαγον πάντες και ηυφράνθησαν»: Ο Γιώργος Πίττας αποκωδικοποιεί τον Παπαδιαμάντη μέσω της τροφής

ProtoThema.gr
Μια νέα έκδοση έρχεται να φωτίσει τα υπέροχα της σκιαθίτικης γαστρονομίας μέσα από τα κείμενα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, καρπός μελέτης δύο χρόνων, από τον Γιώργο Πίττα
07:36 06/08/2024

Σ. Κεδίκογλου: Κοινός στόχος η προστασία και ανάδειξη του ελληνικού μελιού

grtimes.gr
Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Σίμος Κεδίκογλου στο πλαίσιο της διαρκούς επαφής που επιδιώκει με εκπροσώπους του μελισσοκομικού τομέα για την επίλυση των ζητημάτων του κλάδου και της ανάδειξης της αξίας του ελληνικού μελιού, πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Ελλήνων Τυποποιητών Συσκευαστών Εξαγωγέων Μελιού (ΣΕΤΣΕΜ). Η συζήτηση έγινε παρουσία του Προϊσταμένου του Τμήματος Μελισσοκομίας, Σηροτροφίας & Λοιπών Ζωικών Οργανισμών, κ. Μάριου Τζιτζινάκη, του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας κ. Σπύρου Ντουντουνάκη, της Προϊσταμένης του Τμήματος Αλιευμάτων, Γάλακτος και λοιπών Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης κας Διονυσίας Μίντζα και του κ. Δ
18:12 01/09/2022

Γαστρονομικές Κοινότητες – Γ. Πίττας: Η γαστρονομία ‘εν τόπω και εν χρόνω’

grtimes.gr
Έντεκα περιοχές της Ελλάδας -από τη Νάουσα έως την Καλαμάτα, και από το Ζαγόρι έως την Αμοργό-, πέντε ενότητες, τρία χρόνια για την ολοκλήρωση της έκδοσης του ένατου βιβλίου του συγγραφέα της γαστρονομίας Γιώργου Πίττα. «Οι ‘Γαστρονομικές Κοινότητες’ είναι η εξιστόρηση μιας περιπέτειας για την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας» δηλώνει ο Γιώργος Πίττας ο οποίος μιλώντας στο GRTimes.gr καταθέτει την άποψή του για την πορεία ανάπτυξης της Ελλάδας στον γαστρονομικό τουρισμό, τις περιοχές που κατέχουν τα ηνία αλλά και τη θέση της Θεσσαλονίκης στον χάρτη της γαστρονομίας.  Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com) Η γαστρονομία ‘εν τόπω και εν χρόνω’. Οι ‘Γαστρονομικές Κοινότητες’ του συ
08:46 08/01/2022

Η Γαστρονομική Κοινότητα Αμοργού είναι ένα γεγονός

otavoice.gr
Η συμμετοχή της Αμοργού στο πρόγραμμα «Γαστρονομικές Κοινότητες – Gastronomy and Wine» παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση – πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμοργού. O δημιουργός του προγράμματος Γιώργος Πίττας παρουσίασε τα πρώτα 25 μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Αμοργού, στα οποία παρέδωσε τα διπλώματα συμμετοχής ενώ ενημέρωσε τους παριστάμενους για την πρόοδο της ψηφιακής πλατφόρμας Greekgastronomyguide.gr όπου φιλοξενείται ο ψηφιακός […]
09:22 24/06/2021

Αθήνα: 10 θρυλικές ταβέρνες, τυλιγμένες με ιστορίες και μύθους χρόνων (pics)

menshouse.gr
Την καταγωγή της ταβέρνας θα τη βρούμε στα βάθη των αιώνων, 2.500 χρόνια πριν, την εποχή της Αρχαίας Αθήνας, στα κρασοπωλεία της αγοράς, στα καπηλειά και τα πανδοχεία» γράφει ο Γιώργος Πίττας στο εξαιρετικό βιβλίο του «Η αθηναϊκή ταβέρνα», αρχίζοντας την ιστορία του που κυλάει σαν παραμύθι… Με τις αθηναϊκές ταβέρνες που περάσαμε το κατώφλι […] The post Αθήνα: 10 θρυλικές ταβέρνες, τυλιγμένες με ιστορίες και μύθους χρόνων (pics) appeared first on Menshouse.gr.
17:54 08/11/2019

Παρουσίαση βιβλίου «Τα τσίπουρα στον Βόλο»

myvolos.net
Οι εκδόσεις νήσος  και η γκαλερί a.antonopoulou,art σας προσκαλούν ,το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου, 12:30 μ.μ., στον χώρο της γκαλερί Αριστοφάνους 20, Ψυρρή, στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξανδρου Ψυχούλη, Τα τσίπουρα στον Βόλο Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης, Συγγραφέας Γιώργος Πίττας, Ξενοδόχος-Συγγραφέας Θάνος Σταθόπουλος, Συγγραφέας   Ανάγνωση: Μαρία Καβογιάννη, Ηθοποιός Μαρία Λεκάκη, Ηθοποιός   Συντονισμός: Ελένη […]
16:47 25/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load