#Little Mix

Η «σοκολατένια» βρετανίδα καλλονή τραγουδοποιός Leigh-Annie Pinnock ξεσαλώνει στην Μύκονο [εικόνα & βίντεο]

eleftherostypos.gr
Μύκονος: Το καλοκαίρι μπορεί να μην έχει μπει ακόμα ημερολογιακά αλλά οι αφίξεις των διεθνών celebrities στην Μύκονο έχουν ήδη ξεκινήσει. Στο νησί των Ανέμων βρέθηκε η Βρετανίδα Leigh-Anne Pinnock. Η 32χρονη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός που έγινε γνωστή την δεκαετία του 2010 ως μέλος του γυναικείου ποπ συγκροτήματος Little Mix έμεινε για τρεις μέρες στο […] Το άρθρο Η «σοκολατένια» βρετανίδα καλλονή τραγουδοποιός Leigh-Annie Pinnock ξεσαλώνει στην Μύκονο [εικόνα & βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:46 17/05/2023

Perrie Edwards-Alex Oxlade-Chamberlain: Στιγμές τρόμου για την τραγουδίστρια και τον άσο της Λίβερπουλ

instyle.gr
Τον τρόμο βίωσαν η τραγουδίστρια των Little Mix, Perrie Edwards και ο αρραβωνιαστικός της, ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Alex Oxlade-Chamber, όταν διαρρήκτες εισέβαλαν σπίτι τους, ενώ εκείνοι ήταν ήδη μέσα με τον ενός έτους γιο τους. Το ζευγάρι βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού με τον 13 μηνών γιο του, Axel, όταν οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο αξίας […] The post Perrie Edwards-Alex Oxlade-Chamberlain: Στιγμές τρόμου για την τραγουδίστρια και τον άσο της Λίβερπουλ appeared first on InStyle.
18:00 30/09/2022

Η Leigh-Anne Pinnock των Little Mix μετακομίζει στην Ελλάδα

neolaia.gr
Ο σύντροφος και πατέρας των παιδιών της Leigh-Anne Pinnock υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Άρη.
13:18 24/08/2022

Perrie Edwards: Ρομαντική πρόταση γάμου για την τραγουδίστρια των Little Mix

instyle.gr
H Perrie Edwards αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Αlex Oxlade-Chamberlain. “Χθες το βράδυ η αγάπη της ζωής μου γονάτισε και εγώ είπα… ΝΑΙ!” ανακοίνωσε η τραγουδίστρια των Little Mix σε ανάρτηση της στο Instagram. Η Edwards ανέβασε φωτογραφίες από τη στιγμή που ο Oxlade-Chamberlain γονάτισε μπροστά της με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην ακρογιαλιά κι εκείνη […] The post Perrie Edwards: Ρομαντική πρόταση γάμου για την τραγουδίστρια των Little Mix appeared first on InStyle.
10:36 20/06/2022

Leigh-Anne Pinnock: Επιδεικνύει την άψογη σιλουέτα της σε παραλία της Καραϊβικής

koolnews.gr
Η Leigh-Anne Pinnock, η οποία γέννησε δίδυμα μόλις πριν από έξι μήνες, την Τετάρτη 16/2, εκτόξευσε τη θερμοκρασία στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τις ηλιόλουστες διακοπές της στην Τζαμάικα της Καραϊβικής. Η 30χρονη τραγουδίστρια, πρώην μέλος του βρετανικού, γυναικείου συγκροτήματος Little Mix, στέκεται με αυτοπεποίθηση στη ξύλινη προβλήτα και επιδεικνύει τους κοιλιακούς της και […] The post Leigh-Anne Pinnock: Επιδεικνύει την άψογη σιλουέτα της σε παραλία της Καραϊβικής appeared first on Koolnews.gr.
12:06 17/02/2022

Oι ”Little Mix” για την ρατσιστική επίθεση των αστέρων της Αγγλίας

paraskhnio.gr
Η ατμόσφαιρα στην Αγγλία είναι ακόμα μουδιασμένη, όχι μόνο λόγω της ποδοφαιρικής ήττας της ομάδας από την αντίστοιχη ομάδα της Ιταλίας αλλά και εξαιτίας των πολλών ρατσιστικών επιθέσεων κατά ορισμένων παικτών στα κοινωνικά δίκτυα. To βρετανικό γυναικείο μουσικό συγκρότημα «Little Mix» έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τους μαύρους παίκτες της Εθνικής, […] The post Oι ”Little Mix” για την ρατσιστική επίθεση των αστέρων της Αγγλίας appeared first on Paraskhnio.gr.
17:12 13/07/2021

BRIT Awards 2021: Βραβεία για Taylor Swift, Dua Lipa, The Weeknd και Little Mix

spoilers
Πραγματοποιήθηκε χθες στην O2 Arena του Λονδίνου η τελετή απονομής των Βρετανικών Μουσικών Βραβείων – BRIT Awards 2021, όπου περίπου 4000 θεατές συγκεντρώθηκαν για να... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: BRIT Awards 2021: Βραβεία για Taylor Swift, Dua Lipa, The Weeknd και Little Mix
12:08 12/05/2021

Η Jesy Nelson με φυσική εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το συγκρότημα Little Mix

ipop.gr
Η Jesy Nelson πριν λίγο καιρό δήλωσε μέσα από μία ανάρτηση της στο Instagram ότι αποχωρεί από το συγκρότημα Little Mix για λόγους ψυχικής υγείας. Η Jesy Nelson ανέβασε μία φωτογραφία της δείχνοντας τη φυσική εμφάνιση της στον προσωπικό της λογαριασμό. Η φυσική εμφάνιση της Jesy Nelson Η Jesy Nelson είχε δεχτεί τρομερό μετασχηματισμό στην […] Το άρθρο Η Jesy Nelson με φυσική εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το συγκρότημα Little Mix εμφανίζεται στο iPop.
15:02 20/12/2020

Το γράμμα της Ulrika Jonsson στη Jesy Nelson για την αποχώρηση της από το συγκρότημα Little Mix

ipop.gr
Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η Jesy Nelson αποχώρησε από το γυναικείο group των Little Mix μετά από εννέα χρόνια για λόγους ψυχικής υγείας. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από μία ανάρτηση του συγκροτήματος στο Instagram. Με αφορμή αυτό, η Ulrika Jonsson έγραψε ένα γράμμα στη Jesy Nelson το οποίο αξίζει να διαβάσεις. Η Ulrika Jonsson έγραψε […] Το άρθρο Το γράμμα της Ulrika Jonsson στη Jesy Nelson για την αποχώρηση της από το συγκρότημα Little Mix εμφανίζεται στο iPop.
13:01 19/12/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load